- Köszönetek: 11
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.
Phaser írta:
Teljesen egyetértek. Valamint fontos a megfelelő célpontválasztás is. Volt már, hogy cirkálóval kisértem 1 csatahajónkat. Szemben feltűnt 1 csatahajó 1 cirkáló és 1 romboló. Én azonnal ráhúztam 1 sorozatot a rombolóra, hogy elzavarjam, majd lőni kezdtem a cirkálót, minél jobban zavarjam és lehetőleg rám fókuszáljon. Gondoltam a csatahajónk meg elbánik az ellen csatahajójával. De a nagyon okos elkezdte a rombolót lőni. Nem nagyon foglalkozott vele hogy közben szétlövik ő csak lőtte a rombolót. És mennyi ilyent látni. Sokan nem tudják mire való a hajó amivel játszanak, és hogyan kellene azt használni. Valamint a minimap sem disznek van. Sokat segit abban hogy megfelelően helyezkedjünk. Könnyen eldöntheti a csatát ha megfelelő időben a jó helyen vagyunk. Amikor már látjuk, hogy az ellenfél különböző hajói merre mozognak mi is könnyen megtevrezhetjük, hogy merre akarunk mozogni. Mindig előre kell gondolkodni és nem ész nélkül rohangálni.Ehhez még fontos a pályák alapos ismerete is. Tudni kell kihasználni a terepet.GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.
Bard9999 írta:
GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.
A legfontosabbat kihagytad. A fehér oroszok által készített játékok mindenható istenét, az RNG-t. Ugyanis a végső döntést mindig az mondja ki. Te lehetsz bármilyen jó a játékban, ha az RNG ellened van, többségében veszíteni fogsz.
vonKurz írta: ez hülyeség, random az random, néha segít, néha nyersz, randomnak amúgy is azt hívják az emberek, hogy milyen képességű csapattársakat sorsol melléd, nem azt hogy eltalállod-e vagy sem...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.