Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4509 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ha a japán rombolóval álcahatár alatt lehet torpedózni, akkor én egy másik játékkal játszok. 7 kmről már világítok, mint a karácsonyfa, és kapom is az áldást, aztán nyomhatom a füstöt, mehetek cikkcakkban, semmit nem ér...

de kicsit elbeszélünk egymás mellett. Amit te mondasz, az arra jó, hogy minél többet kihozzak a hajómból, és jól játsszak. Nekem nem ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy bármit csinálok, ha megszakadok, akkor is vereség lesz... egyszerűen egyedül nem tudok annyit tenni, hogy megfordítsam a csata kimenetelét, a többiek viszont csak célpontnak vannak mellettem...

UPDATE
EZ az én problémám:

Hiába ismerem a hajóm, hiába ismerem a pályát, hiába ismerem fel a lehetőségeket, ha ezzel egyedül vagyok a csapatomban... Szokásos eset, enemy azonnal elfoglalt 3 bázist, az én komplett csapatom beásta magát a 4. bázisra, és hősiesen tartották, amíg meg nem haltak. mi meg ketten voltunk egy csatahajóval a térkép 90 %ára. Biztos volt esélyünk nyerni...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja EddieCivic4g által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4512 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.

A legfontosabbat kihagytad. A fehér oroszok által készített játékok mindenható istenét, az RNG-t. Ugyanis a végső döntést mindig az mondja ki. Te lehetsz bármilyen jó a játékban, ha az RNG ellened van, többségében veszíteni fogsz. :evil:

Több
9 éve 3 hónapja #4513 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Phaser írta:

GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.

Teljesen egyetértek. Valamint fontos a megfelelő célpontválasztás is. Volt már, hogy cirkálóval kisértem 1 csatahajónkat. Szemben feltűnt 1 csatahajó 1 cirkáló és 1 romboló. Én azonnal ráhúztam 1 sorozatot a rombolóra, hogy elzavarjam, majd lőni kezdtem a cirkálót, minél jobban zavarjam és lehetőleg rám fókuszáljon. Gondoltam a csatahajónk meg elbánik az ellen csatahajójával. De a nagyon okos elkezdte a rombolót lőni. Nem nagyon foglalkozott vele hogy közben szétlövik ő csak lőtte a rombolót. És mennyi ilyent látni. Sokan nem tudják mire való a hajó amivel játszanak, és hogyan kellene azt használni. Valamint a minimap sem disznek van. Sokat segit abban hogy megfelelően helyezkedjünk. Könnyen eldöntheti a csatát ha megfelelő időben a jó helyen vagyunk. Amikor már látjuk, hogy az ellenfél különböző hajói merre mozognak mi is könnyen megtevrezhetjük, hogy merre akarunk mozogni. Mindig előre kell gondolkodni és nem ész nélkül rohangálni.Ehhez még fontos a pályák alapos ismerete is. Tudni kell kihasználni a terepet.

szerintem meg Focus fire, a legkisebb hp-sra.
teljesen egyértelműen a rombolót kell kilőni egyébként,mert ő nagyon könnyen elbújik, nagyon kevés találattal ki lehet lőni, és ha túléli a csatahajót gond nélkül és nagyon nagyon gyorsan hazavágja...

innentől kezdve én legelőször csatahajóval megpróbállom kivenni a rombit, utána valszínű a cirkálót, mert ő puha, de sok ágyú van rajta...

végul hagyni a hp-t, azaz a csatahajót...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 3 hónapja #4514 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Bard9999 írta:

A legfontosabbat kihagytad. A fehér oroszok által készített játékok mindenható istenét, az RNG-t. Ugyanis a végső döntést mindig az mondja ki. Te lehetsz bármilyen jó a játékban, ha az RNG ellened van, többségében veszíteni fogsz. :evil:

ez hülyeség, random az random, néha segít, néha nyersz, randomnak amúgy is azt hívják az emberek, hogy milyen képességű csapattársakat sorsol melléd, nem azt hogy eltalállod-e vagy sem...

Több
9 éve 3 hónapja #4516 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
vonKurz,-Nagyon jól mondod,-és gondolod!...Ilyen szituációban a kis gonoszkodó gyors dögöt kell likvidálni előbb,-és utána a csatahajót!...Mert ezek a kis gyors torpedózó ellenfelek hamar leölik a csatahajót ha az már a kereszttüzükben van és elérhetik őt...Ezért jól jön nekik az olyan társak kik rombolóval,-vagy cirkálóval be tudnak segíteni a csatahajóval küzdő csapattársnak... ;)

Több
9 éve 3 hónapja #4517 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ez hülyeség, random az random, néha segít, néha nyersz, randomnak amúgy is azt hívják az emberek, hogy milyen képességű csapattársakat sorsol melléd, nem azt hogy eltalállod-e vagy sem...

Ez a hülyeség amit Te írtál. Azt szerencsének hívják, vagy szerencsétlenségnek és nem randomnak. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.431 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.