Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4501 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
GaiusHun,-igazat szólsz!..Direkt hagytam,-és nem váltottam ár páncéltörőre...kíváncsiságból,hogy meddig fog menni ez a párharc..és ki fog győzni kettönk közül...bár ez egy idő után már nem volt kétséges számomra...de az,hogy az eredményt nem kapom meg abban a formában,hogy következő csata győzelmem legyen ez a hajó..erre nem mertem gondolni...A többiekről inkább nem beszélnék...De itt ebben a verzióban kevesebb lehetőség van az idiótizmusra mint a Random csatában...mentem ott is kettőt,mindkettő vége a döntetlen lett,függetlenül,hogy mennyi hajót süllyesztettem el és hogyan küzdöttem...Borzalom ami ott megy ebben a csatamódban"... :ohmy: :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4502 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy villámgyorsan kéne kiütni 4-5 enemyt, persze egyedül, mert a csapat az első lövés után menekül a leghátsó sziget mögé... Közben persze ne mutasd az oldalad az enemynek, de kerüld ki a feléd száguldó 10-15 torpedót... Majd miután hősiesen kiütöttél 2-3 enemyt, de végül elfogyott a hp, és büszkén süllyedsz a tenger fenekére, még mosolyogva fogadd a sziget mögött rettegő csapatod noobozását...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4503 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta: Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.

Teljesen egyetértek. Valamint fontos a megfelelő célpontválasztás is. Volt már, hogy cirkálóval kisértem 1 csatahajónkat. Szemben feltűnt 1 csatahajó 1 cirkáló és 1 romboló. Én azonnal ráhúztam 1 sorozatot a rombolóra, hogy elzavarjam, majd lőni kezdtem a cirkálót, minél jobban zavarjam és lehetőleg rám fókuszáljon. Gondoltam a csatahajónk meg elbánik az ellen csatahajójával. De a nagyon okos elkezdte a rombolót lőni. Nem nagyon foglalkozott vele hogy közben szétlövik ő csak lőtte a rombolót. És mennyi ilyent látni. Sokan nem tudják mire való a hajó amivel játszanak, és hogyan kellene azt használni. Valamint a minimap sem disznek van. Sokat segit abban hogy megfelelően helyezkedjünk. Könnyen eldöntheti a csatát ha megfelelő időben a jó helyen vagyunk. Amikor már látjuk, hogy az ellenfél különböző hajói merre mozognak mi is könnyen megtevrezhetjük, hogy merre akarunk mozogni. Mindig előre kell gondolkodni és nem ész nélkül rohangálni.Ehhez még fontos a pályák alapos ismerete is. Tudni kell kihasználni a terepet.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
9 éve 3 hónapja #4504 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddie, a helyzet nem ennyire egyszerű. Ha egy hajóval jó vagy, akkor már a csapatod elhelyezkedéséből fel tudod mérni merre menj, mit egyél. Még egyszer mondom, ismerned kell a hajót, amivel játszol. Ehhez viszont több csata kell. Másodrészt fontos a pályák ismerete. Azaz tudd, hova kell menned egy rombolóval, cirkálóval, avagy csatahajóval. CV-t nem írom, mert még nem játszottam.

Miképpen kell ez elképzelni? Megpróbálsz az ellenség fejével gondolkodni, mit tennél több foglalós pályát, vagy egy támaszpontos esetében. Mit teszel nyílt óceáni ütközetben. A csaták során kialakul egy sablon, minden pályán, bevált útvonalak és taktikák. Azaz mindezt igyekszel gyorsan felmérni, ha ez meg van, felméred ki merre mozog, és döntesz. Számomra rombolósként és cirkálós játékosként az elsődleges cél az ellenséges rombolók kiiktatása, vagy elűzése. Ezt követően tovább lépsz, cirkálók és csatahajók szintjére.
De a legfontosabb, keresed a rést a pajzson, és ha megtalálod, azonnal CV kill, azonnal. Jelenleg a CV az, amely eldönti egy csata sorsát, utána sorrendben a romboló, cirkáló/csatahajó. Persze ez szituáció függő.

Több
9 éve 3 hónapja #4506 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Értem én, amit mondasz, de hiába ismerem a hajómat, hiába tudok játszani vele, ha 90 %ban lemmingekkel kerülök egy csapatba. Aobával tolom mostanában, legtöbb csata abból áll, hogy egyedül védem az egyik oldalt, kis idő múlva a bázist. Egyetlen lehetőségem, hogy folyamatosan menekülök, és próbálom a lehető legtovább kihasználni, hogy párszáz méterrel nagyobb a lőtávom, mint az amerikai cirkálóké. A csapat leszarja, hogy mi történik a pályán, ők csak elindulnak az egyik oldalon, és mennek, amíg meg nem halnak. Eredmény: 8-10 vereség zsinórban, a topon végezve....

Rés a pajzson akkor fordul elő, amikor a csapatom valahol keményen odacsap, ezért az enemynek is oda kell koncentrálni. Na ilyet 1 hete nem láttam. Mentem ma 1 csatát rombolóval, ahogy mondod, próbálkozok, keresem a rést, de mivel a csapatom szokás szerint a egy kupacban a pálya szélén, az enemy uralt mindent, pálya közepéig sem jutottam el, folyamatosan spotoltak mindenhol. Kilőttem 28 torpedót, egy sem talált, egyszerűen képtelen voltam olyan közel férkőzni, hogy már ne legyen esélye kikerülni.

Egyet értek azzal, amit írtál, annyit pontosítanék, hogy ez nem a csata kimenetelét befolyásolja, hanem az én eredményemet.

Több
9 éve 3 hónapja #4507 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Figyelj, mindig vannak rossz csaták. Tegnap előtt én is csak bementem, mondom futok egy spot kört, erre ott egy ellen rombi, ami villantott, utána bakker 3 cirkáló jött rögvest, és kaptam a fókuszt. A játék nekem kb. 1 perc volt.
Az ilyen azonban ritka, inkább a fent írtaknak megfelelően játszom, holnap még futok egy kört és ki van fejlesztve a hatos amerikai romboló.

A japán és amerikai rombolók közül egyértelműen az amerikaiak a nehezebbek, hamarabb felfedezik őket, rövidebb torpedó lőtávval rendelkeznek, de még is, azt a fillinget nem adja a japán, amit az amerikai.

Fejlesztem párhuzamosan a japán romboló ágat is, de teljesen külön világ. Az amcsival agresszívan belemászol az ellen arcába, addig a japóval alattomos módon az álca határ alatt tudsz torpedózni, őrületbe kergetve az ellenséges egységeket.

Hol van a rés? Mindig van rés!!! :sick: nem tudják lefedni az egész térképet, ezért kell sunnyognod, ismerned a hajód képességeit. Sokszor van, hogy amerikai rombolóval, vagy cirkálókkal kocogok vissza, mert egy japó rombi belopakodott az anyahajó mögé és az kétségbe esve menekül.

Ami fontos Eddi, fel kell ismerned a pillanat nyújtotta helyzetet és kihasználni azt. Ez pedig csak a játék során sajátítható el, gyakorlással, örömökkel és bánatokkal. A lényeg, nézegesd a jobb videókat, azokból is sokat tanulhatsz. Én például Cleveland és Phe3lan minden videóját végig néztem. Tanultam tőlük, és a hibáikból is :P , na meg a saját győzelmeimből és elkúrt helyzeteimből :woohoo:

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.