Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4490 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát most olyan szinten kiakasztott a játék hogy be is kel fejeznem mára,nem idegesíthetem fel magam ennyire májusban műtötték a szívemet 4 szeres bálypaszt(érelzáródás).Nem tudok angolul ezért Jacktor szeretnélek megkérni hogy fogalmazz helyettem egy kérvényt a WG részére hogy a Co-op csatákban én az MM vagyis a gép oldalán szeretnék játszani.A viccet félretéve egyszerűen minősíthetetlen a játékos állomány ...... a pontok helye a minősítés.Az hogy Co csatába se lehet nyerni 5 kill ellenében se számomra megmagyarázhatatlan.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4492 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő
Máshol sem jobb a helyzet, nem az első olyan csatám ma ahol van 1-2 játékos mindkét oldalt aki próbál valamit tenni míg a többiek meg elvannak, nyert csatát tudunk elbukni vagy épp döntetlen lesz.. :

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4493 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Dühöngő

nagyfater írta: Hát most olyan szinten kiakasztott a játék hogy be is kel fejeznem mára,nem idegesíthetem fel magam ennyire májusban műtötték a szívemet 4 szeres bálypaszt(érelzáródás).Nem tudok angolul ezért Jacktor szeretnélek megkérni hogy fogalmazz helyettem egy kérvényt a WG részére hogy a Co-op csatákban én az MM vagyis a gép oldalán szeretnék játszani.A viccet félretéve egyszerűen minősíthetetlen a játékos állomány ...... a pontok helye a minősítés.Az hogy Co csatába se lehet nyerni 5 kill ellenében se számomra megmagyarázhatatlan.

Talán csak peches napod van. Én ma 18 csatát játszottam co-op ban és abból csak 1 volt vesztes, többit nyertük.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4496 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Phaser,-igy ahogy mondod...a co-op verzióban több a lehetőség a nyerésre...de akadnak olyan dolgok ami miatt eret vághat az ember magán...Megfigyeltem,hogy nagyon sokszor szinte állandóan az ellenfél hajója(hajói) rendszerességgel elbújnak a legtávolabbi sziget mögé,hogy még véletlenül sem érjél oda és rá tudj löni,-mert az idő lejár mire célkeresztbe teheted valamelyiküket...A másik ami miatt agyvérzés kerülget,-az az mikor az idő miatt nem adja meg a killedet,-mert már érzed a markodba a győzelmedet az ellenfeled felett...és még sem kapod meg!...Mint a tegnapi csatámban Ritkán a he gránáttal lődöztem,-mint itt is...Ezért kellett ennyit rálőnöm...ime a kép róla... :sick: :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
9 éve 3 hónapja #4497 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy csata kimenetelét nagyban befolyásolja, hogy milyen hajóval vagy, mennyire ismered annak képességeit, illetve ennek tükrében milyen gyorsan tudod kiütni azokat az ellenséges hajókat, amelyek hozzád hasonlóan befolyással bírhatnak a csatára. Na és a csapatod, mennyire idióta, avagy játékképes.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #4499 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai reggel

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.460 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.