Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #4135 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Minden egyes nap ugyanaz, murmanks, 4 csata, első 3 normális, vereség, 4. csata 6 db lövés, legelején kiszed a hordozó, mert ugye nekünk minek is adna, a torpedói össze-vissza mennek, teljesen értelmezhetetlen módon, épp annyi, hogy 2 hullám 1-1 torpedója betaláljon, és mivel nincs javító a 2.-ra, ami nem is tudom honnan jött, elsüllyedek a picsába. 0-3-nál ki is lépek, majd 7 perc múlva kiírja, most győztél. Teljesen hihető, kamu ez az egész. És ez már a sokadik ilyen ezzel a hajóval a napi *1.5. 400 xp, aham.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4162 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
... sokadik jó leosztás... és ez még nem is a legrosszabb, csak azt hittem nem lesz sok ilyen, és az előzőeket nem mentettem le;

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4166 Írta: Aymas
Aymas válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jaja:) Ha jól rémlik egyik félnek sem volt még 3,5% sem a találati arány (2,8 és 3,3 dereng).

Szóval eléggé el vagyunk itt "kényeztetve" kérem:D

Bár ha már dühöngő: elég idegesítő, hogy 5-6 csatánként egy salvo-val elsüllyeszti a cirkálómat egy BB 12-15km távolságból úgy hogy változtatom az irányt és a sebességet. Ha BB-vel megyek, akkor ezek a mágikus dolgok meg nem történnek meg velem:S

• Martaloc801124
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #4174 Írta: Martaloc801124
Martaloc801124 válaszolt a következő témában: Dühöngő
4.1 Buffok és nerfek

Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:

Ez érdekes patch lesz, ajánlom megnézni a kormánylapátok kitérési idejének csökkentését, a BB-nek már nem lesz több gondja ,hogy kitérjen bármilyen torpedó elöl, legyen az akár légi vagy rombolóról indított. Ezután ki akar majd egyáltalán rombolókkal játszani? Cirkálókra már fölösleges is rálőni torpedót , kis túlzással már helyben megfordulnak..... El is adtam a Shimikazemat.Mondjuk igy a japán cirkálókon is csökken a torpedók értelme , max arra lesznek jók,hogy manöverezésre kényszeritsék az ellenfelet. Amúgy ez az egész patch nagyrészt a japán ágat érinti, a rombolókon kivül, minden japán agyút nerfelnek ami nem jó,mert így is elég törékenyek a japán hajók most még nerfelni kell a sebzésüket is persze. Ez engem különössen érzékenyen érint mert IJN cirkálókapitány vagyok ,már teljesen upgradelt a Myokom és következne a Mogami. Roppant nem örülők ezeknek a változtatásoknak.

Forrás
:http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/ 26589-full-list-of-041-ship-changes-from-pts-inclu ding-undocumented-changes/#topmost

Több
9 éve 3 hónapja #4175 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nocsak, nem megy a japán piac, berágtak a beloruszok?

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4176 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez egy ma reggeli mm volt, elsőre agyvérzést kaptam, utána a csapatunk okos küzdelemben lehozta a csatát :evil: sajna siettem, de megért volna egy fotót a vége :lol: elég annyi, a cirkálok keményen megvédték a csatahajókat AA (az anyahajó gépei 3 támadás után elfogytak) és cirkáló harcban, cserébe a mi csatahajóink széttépték az ellenség jelentősebb cirkálóit, utána a map középső részén áttörtünk is mindenkit szétlőttünk, az ellenség csatahajói gerincvonalig leégtek, mert mi aljas cirkálók a csatahajók fedezete alatt oldalba sunnyogtunk :whistle:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.457 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.