Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11975 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: Sajnálattal olvasom soraidat! De igen! Igazad lehet.
Az a helyzet, hogy ezt a fránya játékot Én legalábbis átszállóként használom, használtam a mindennapi lazításhoz...Hááááttt akkor mi lesz most??! Füvezni nem akarok! :angry:
Sajnos lassan be kell, hogy lássam nem igazán azt kapom mostanában amit ígért, amit ígértek.

... Bocsika, nem akartam feszkót gerjeszteni, csak anno a WOT is így indult, minden himi-humi okés volt, amit a WG anno elindított, csak jöttek nemsokára a patch-ek, és lőn....
Nekem is a mániám ez a játék, alig várom a péntek délutánt, hogy indulhasson a csata, levezessem a heti hülyeségeket, munkahelyi idiótaságokat... sose nézem a statot, mert a WOT-nál megtanultam, nincs értelme, én meg baromira nem százalékokért játszom, saját magamon érzem, hogy tudok-e odatenni pozitív dolgokat a játékba, vagy nem... csak játszom... és ahogy érzem magamon nem vagyok full béna...
Pl. egy hétvégi random-csatározás után több plecsnit szereztem, mint fél év alatt tavaly a WOT-ban... ez azért elárul valamit...

Nos, remélem nem oda jutunk, amit mentalistaként megéreztem, a jóstehetségemet félreteszem... és lehet jobb lesz...

Ui.: tényleg bocsi a "negatív jóslat"-ért... :dry:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11976 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Addig volt jó ez a játék, míg nyílt béta volt :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #11978 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
oooohhh!!

Nincs probléma!!! :) Vidámság van és szeretet! :)

Kedves vagy!

Köszi!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11986 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

csakhogy én is dühöngjek valamiért.Ja a helyetekben megvárnám a frissitést és csak uána kezdenék hisztizni némi valos alapalmert addig csak idegeliteket magatokat a semmin.
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #11988 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az agyam megáll tessék megnézni ezt ahhhhhh:
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #12006 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Ja a helyetekben megvárnám a frissitést és csak uána kezdenék hisztizni némi valos alapalmert addig csak idegeliteket magatokat a semmin.

VCsaba! :)

Természetesen várjuk azt a frissítést, egy minutát nem idegeljük magunkat addig... :huh: :S :whistle:
Persze az is biztos, hogy a sörkészletem a patch-hez fogom igazítani hétvégére, nem józan állapotban :P jobb a tűrőképességem... oszt adunk az ellennek pár baromi nagy pofont... :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.401 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.