Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11836 Írta: apacuka
apacuka válaszolt a következő témában: Dühöngő
... teli a faszom a tetves oroszokkal! Meg lett a Kongós küldetés és semmit sem kaptam! Mindig is egy ingyenélő, lenyúlós nép volt az orosz, de ez gusztustalan! Ez a játék is kuka! :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11837 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

apacuka írta: ... teli a faszom a tetves oroszokkal! Meg lett a Kongós küldetés és semmit sem kaptam! Mindig is egy ingyenélő, lenyúlós nép volt az orosz, de ez gusztustalan! Ez a játék is kuka! :evil:

Lépj át a japán kikötőbe, és láss csodát, ott lesz a kongo.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: apacuka

Több
9 éve 3 hónapja #11839 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos időnként összefut az ember egy-két háza fiával. én kifogtam egy majom és egy disznó közös ivadékát, nevezetesen Turanhu nicknéven játszó magyar felebarátunkat. A mai naptól vadászni fogok eme épületes idiótára, és remélem a valós életben is összefutok vele. 40 évesen az ember nem ígérget fűt fát, de ha elkapom a kis majmot, arcrendezésre lesz szüksége. De megosztom veletek eme iskolázott disznófaj aranyköpéseit. Természetesen levadásztam, elsüllyedt a kis nyomorék, arc volt, tudás már semmi.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75, Lajler

Több
9 éve 3 hónapja #11842 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta:

Sajnos időnként összefut az ember egy-két háza fiával. én kifogtam egy majom és egy disznó közös ivadékát, nevezetesen Turanhu nicknéven játszó magyar felebarátunkat. A mai naptól vadászni fogok eme épületes idiótára, és remélem a valós életben is összefutok vele. 40 évesen az ember nem ígérget fűt fát, de ha elkapom a kis majmot, arcrendezésre lesz szüksége. De megosztom veletek eme iskolázott disznófaj aranyköpéseit. Természetesen levadásztam, elsüllyedt a kis nyomorék, arc volt, tudás már semmi.

Hál'Istennek ritkán futok össze ilyen tajparasztnak nevezhető senkikkel, de ez nem semmi... gondolom rendesen felcseszett agyilag... :dry: :S :angry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja #11847 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mára senkinek sem ajánlom a játékot, az ember idegeit csak végérvényesen kikészíti.

10 csata 9 vereség.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #11853 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ismerős :) A vereség hagyján, de mikor egy 2000 Hp-s romboló 2 torpedó sorozattal kiszedi Colorado-mat, 3-4 km-ről (közben újra is tudott tölteni)... Fő lövegek lassabban fordultak, mint amilyen gyorsan körözött körülöttem, a másodlagos ágyúk meg mint a tüzijáték, hangos, látványos, de szart sem ér (ami a WG részéről egy nagy vicc, hiába van telepakolva a cirkáló, csatahajó, meg a hordozó is, semmit nem érnek), pedig kapitányi skillek is vannak rá...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: KimiFan

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.