Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11924 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta:

Gizmo írta: Megbaszhatja a retkes cigány kurva anyját a WG!:(
A Nürnberggel bebaszott olyan csoport ellen ahol a fasszopoó geci kis ellenség full tier 8-as hajóval köcsögöl! Dögöljön meg aki ezt kitalálta...arról nem is beszélve, hogy egy MCVegas nevű fasszopó kis gyökér a semmiből torpedózik DD-val! A térkép szélén A-J-ig az 1-es sávban haladtam és kb 90 fokos szögben jöttek a torpedók a térkép széle felől. Honnan? Ott már nem lehet hajó! Csaló kis szardarab. Darabolja el örömködve a kurva anyja nyakát az ilyen buzi fasz....:(

Kedves Gizmo!

Nem vagyok moderátor így csak kérni tudlak rá, hogy bár mennyire is zaklatott vagy, kicsit moderáld magad, legalább itt a fórumon. Egy-két "érdekes" szó még belefér, de azért ne vigyük túlzásba.
Kérlek, ne legyél olyan, mint egy korábbi hozzászólásban posztolt "KEDVES és INTELIGENS" Magyar játékostárs... (#11839)

Nem bántani akartalak, csak szeretném, ha legalább itt a fórumon nem harapódzna el…

Teljesen igazad van! :blush:
Elnézést a kirohanásért, de ami sajnos ebben a játékban megy burkoltan és nyíltan, az előre vetíti a játék jövőjét!
De ez nem a fórum lakók elsődleges bűne..... :blush:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, sandorati, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11927 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap este 8 óta 18 csatából 2 győzelem. 5 órát játszottam anélkül, hogy 1-et is nyertem volna hordozóval, 15%-ot esett az indivel a winratem. Én csak gratulálni tudok ehhez. Számos olyan csatám volt, hogy szánt szándékkal bukták el. 6 a 2 ellen, 980 pont, és rohannak előre meghalni, 1 szem bázist kellene foglalni, elindul a romboló ellenkező irányba, stb. Természetesen beregisztráltam erre az R küldetéses szarra, hát így konkréátan sose lesz meg ez a 10 -15-20 győzelmes küldetés. Tegnap délután 4 óta masszív játékkal lett 5 győzelmem összesen...

Több
9 éve 3 hónapja #11930 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
kösz wg,kösz Nagato... :angry:

Azért egy Yorckot így is meglékeltem,betört a bázisunkra,egy másik Clevelanddel lőttük,úgy jött ki a lépés,hogy az én lövésemtől süllyedt el:)

Több
9 éve 3 hónapja #11937 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát igen, kösz WG. Én most töröltem le a játékot, egy ideig pihentetem a dolgot. Egyszerűen szétbarmoltak minden hajót, és a játék is laggol az utóbbi patch óta. Főként csatahajókkal játszom és Cv-kel, de ezeknek annyi, sokszor használhatatlanok (pontatlan, kicsit sebez, minden lassú hajó kikerüli a torpedóimat stb.)

Több
9 éve 3 hónapja #11940 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
USA T6 és japán T5 csatahajókat fejlesztem. A japán T6-t tegnap sikerült megvenni. CV-t mostanában nem vettem elő, de csatahajókkal egész jól lehet haladni. Lehet csak szopó ágon van a hajód.

Több
9 éve 3 hónapja #11942 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már 1-2 hónapja azon vannak kb. Alig talál el valamit, és ha igen, akkor is elég gyér sebzéssel...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.477 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.