Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11857 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
15 meccsből lett végül 5 győzelem.

Teljesen elképesztő, hogy milyen sorsolásokat hoz össze a játék, mentem Aoba-val próbálok esélyt adni annak a szerencsétlen hajónak, erre egyből három North Carolina-val találom szembe magamat. Persze jól érzékelhető volt, hogy az macsi csatahajó egy nagy szarkupac, de azért kiszedtek mindenkit, igaz jó közel kellett kerülni hozzánk, plusz a sok tehetségtelen csapattárs sem segített.

Amagi volt az egyetlen aki 4 hajót küldött a víz fenekére, én 3-at, ami azért egy papírhajó Aoba-hoz képest nem rossz. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11863 Írta: apacuka
apacuka válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszönöm az útbaigazítást!
Valóban ott van a japán kikötőben a Kongo, de miért ez korlát? Annyira csúnya ez a kikötő.... sosem használtam.
Mindegy,,, meg van és kész.. köszi))

Több
9 éve 3 hónapja #11876 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyik csatában köszöntem, visszaköszötn, egy csapattárs kérte, hogy angolul írjuk, mert nem érti. Kérdez a honfitárs, válaszolok rá, majd megint kéri, hogy angolul. Beírok valamit. Ekkor leoroszol, közben bukta. Majd beírja, hogy orosz skilelm van, mert 2-3 t8-as hajó lővi az én kis myokomat, amibe belehalok. Of course, termsézetesen bukta, szerencse, hogy nem csillagozá, pedig a meccs elején örültem ,hogy 4 dd van, aztán látom North Calorina feltünésekor, hogy picsit gondjaim lesznek a tierrel, majd kaptam egy torpedót, -fél hp.

Nagato start meccs, lemming csapat ellennél, én meg a másik oldalt vagyok, nagy nehezen összelőttem 54k-t, de akkor is ez pocsék volt top tieresként, de így is 5. voltam csapaton belül :side:
Aztán Cleve, 2 Cleve vígan szétszedett, de Mutsukit megölve 19. fragem meglett, torpedótól elsüllyedtem, de az egyik ca-t annyi hp-n hagytam, hogy rögtön kiszedték, másik meg tűzben meghalt (medál) :silly:

Több
9 éve 3 hónapja #11878 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jl van, töltődik a myoko csata, crash. Gondoltam remek. Nem léptem vissza, minek, nem annyira gyors a gép, hogy visszatöltsön 1 percen belül a csatába (lapos manuális újraindítását kellett csinálni). Erre azt látom a jelentésben, hogy bent voltam a csatában, győzelem, 0 xp és 3000 credit, amivel nem megyek semmire, mert a javítási díj bőven több ennél -.- Ilyenkor lenne jó, ha a szorzót nem venné le.

Több
9 éve 3 hónapja #11884 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Megbaszhatja a retkes cigány kurva anyját a WG!:(
A Nürnberggel bebaszott olyan csoport ellen ahol a fasszopoó geci kis ellenség full tier 8-as hajóval köcsögöl! Dögöljön meg aki ezt kitalálta...arról nem is beszélve, hogy egy MCVegas nevű fasszopó kis gyökér a semmiből torpedózik DD-val! A térkép szélén A-J-ig az 1-es sávban haladtam és kb 90 fokos szögben jöttek a torpedók a térkép széle felől. Honnan? Ott már nem lehet hajó! Csaló kis szardarab. Darabolja el örömködve a kurva anyja nyakát az ilyen buzi fasz....:(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #11885 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Dühöngő
Üdv!
Bár lehet, hogy nem itt a helye, de lenne egy kérdésem, ami kapcsolódik Gizmo észrevételéhez. Nincs véletlenül valami hiba a játékon belül az álcázásra vonatkozóan? Ezt azért kérdezem, mert , Derzky osztályú rombolóval voltam egy csatában és az előttem 2,5 km-e haladó Kawachi osztályú dreadnought egyszerűen láthatatlanná vált. Engem persze lőtt, füst függöny ide vagy oda. Végül sikerült megtorpedózni, de ez most kíváncsivá tett, mert az még valamennyire elmegy, hogy egy romboló 3km-ig láthatatlan, illetve nem egyszer azon belül is, de egy első generációs dreadnought ezt hogyan tudja megcsinálni az nálam rejtély. Ami rombolók álcáját illeti, én megnéztem a felderíthetőségi távolságokat, és az szintenként nőtt, mivel a hajó mérete is növekedett, de mégis a magasabb szinteken lévő rombolók a legkevésbé felderíthetőek, míg az alacsony szintűeket (én itt a 2. és 3. szintre gondolok) már elég messziről kiböki mindenki. Vagy ennyit jelentene a kapitányi képesség és az álcafestés? Viszont, már amennyire, mint egy halandó ezt meg tudja állapítani, úgy számolom, hogy egy 4 km-es távolságra már minden rombolót látni kéne a fokozó tényezők ellenére is, mivel a +3% (festés) és a +10% (kapitányi képesség) nem tudja a felderítési távolságot 6-8 km-ről 0-ra redukálni. Engem pedig 6,1 km-en mindenki meglát, bár sem álcafestést, sem képességet nem használok. Javítson ki valaki, ha tévedek (ami könnyen előfordulhat)!
Előre is köszönöm!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.436 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.