Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11947 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem kicsit túlreagáljátok a dolgokat a játèkban. Ha valakit leküldenek egyszalvóval akkor az csalás, ha nem talál el nagy sebzèssel senkit akkor mindjárt állítottak a hajón, stb. Nekem is volt már hogy a legelső sorozatommal leküldtem az első arra járó cirkálót csatahajóval, van mikor ellövöldözök mellè. Tűl kell lèpni a dolgokon, nem anyázni, vègül is ez csak egy játèk, senki nem kap pènzt èrte ha nyer pl.
Cèlzásnál már ha csak egy kicsit is nem párhuzamosan halad a cèlzott hajó, kisebb a találati pontosság (márpedig ritkán megy úgy).
Az sem segít a cèlzásnál ha több hajóosztály között váltogatunk csatánkènt, nem egyformák.
Nekem különösebb bajom nincs a játèkkal...
Az meg hogy a prèm hajósok kicsit előnyben vannak, termèszetes. Mindenkinek van lehetősège vásárolni ( persze nyilván nem mindenki engedheti meg magának). Sima prèmium fiókkal, alap hajókkal is èlvezhető számomra a játèk.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11950 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most venni sem kell. A T5 arp Kongo teljesen jól használható. Különösebben nem is kell erőlködni a beszerzésével. Igaz, a kapitánya csapni valóan képzetlen, de ha kb annyi csatát megyek vele, mint az éles Kongo-val, szerintem lesz annyira hatékony az is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11951 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Tegnap este 8 óta 18 csatából 2 győzelem. 5 órát játszottam anélkül, hogy 1-et is nyertem volna hordozóval, 15%-ot esett az indivel a winratem. Én csak gratulálni tudok ehhez. Számos olyan csatám volt, hogy szánt szándékkal bukták el. 6 a 2 ellen, 980 pont, és rohannak előre meghalni, 1 szem bázist kellene foglalni, elindul a romboló ellenkező irányba, stb. Természetesen beregisztráltam erre az R küldetéses szarra, hát így konkréátan sose lesz meg ez a 10 -15-20 győzelmes küldetés. Tegnap délután 4 óta masszív játékkal lett 5 győzelmem összesen...

Hittem is meg nem is az összeesküvés elméletekben! De! Most számomra bizonyossá vált, hogy egyre kevesebb ember irányítja ezeket a hajókat... A WG jól feltölti BOTokkal a helyeket, hogy azt a képet mutassa kifelé, hogy mekkora egy király játék ez! Nézzétek mennyien játszanak vele folyamatosan és bele lovalja az embert a prémium kiadásokba!

Vedd meg!!!!
Most!!!
Mert ha ezzel a hajóval játszol, sokkal nagyobb élményben lesz részed! :(

Jól látszik is, hogy a WG próbál minél több embert összekaparni, nézzétek meg mennyi küldetés és feladat van, teljesen kihegyezve a "humanoid" játékra! Egy ilyen smucig cég mint a WG nem ad semmit se ingyen! Ezek a feladatok, meg röhögve teljesíthetők....Ha????!!!! Korrekt lenne a játék!!! :S

ui: A Königsberget is nagyon durván visszavették!!!! Nem fordul, szinte el sem indul ha megállok,
Nem tudom észrevettétek e már?! :)
Kíváncsian várom, hogy milyen eredményeket hoz majd a csütörtökönkénti szerver restart!
Mert most azt kell, hogy mondjam nem valami fényesen muzsikálnak a cuccok. Egyik szerveren hozza a hajó amit elvársz tőle, a másikon meg sírni tudnék, és a gép előt kiabálok és szurkolok a matrózoknak, hogy gyorsabban evezzenek már az istenit.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Fujipapa által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja #11969 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Remek start, Nagatoval megyek, természetesen az oldalamon nincs ellenfél lőtávolban (2 ca hegyek mögött). Majd mikor elém jön egy Aoba, 12 lövedék találta el az oldalát, középtájt, 2x 3k és 1x 0 damage!!! Ezért kaptam egy torpedót tőle, javítom, kilövöm, de csapattárs torpedói is jönnek, amibe belehaltam a süllyedés okán. Egy Nürnbergbe is lőttem, de ott se volt citadella, top tieres voltam, 11500 sebzéssel :S
Várhatóan bukta lesz.

Több
9 éve 3 hónapja #11973 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Fujipapa írta: A Königsberget is nagyon durván visszavették!!!! Nem fordul, szinte el sem indul ha megállok, ja és már az ágyúk sem a régiek! (Semmilyen szempontból)
Nem tudom észrevettétek e már?! :)

... most csak sejteni lehet, mit hoz az új patch, de én, mint a "Mentalista" már érzem... sokan nemsokára varrni, kötni, makramézni fogunk megtanulni, esetleg többet foglalkozni a családdal, főzni, stb.

Ahogy a múltkor mondtam, minden új "patch" a WOT-szarsághoz konvergál... ennek is ez lesz a sorsa... talán még játszható, de rövid időn belül valami mást kell keresni helyette... :whistle:

Több
9 éve 3 hónapja #11974 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnálattal olvasom soraidat! De igen! Igazad lehet.
Az a helyzet, hogy ezt a fránya játékot Én legalábbis átszállóként használom, használtam a mindennapi lazításhoz...Hááááttt akkor mi lesz most??! Füvezni nem akarok! :angry:
Sajnos lassan be kell, hogy lássam nem igazán azt kapom mostanában amit ígért, amit ígértek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.416 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.