Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hete #8871 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ellenséges japán csatahajó (tier5 töl felfelé) már lepett meg engem is így. Ha ritkán is, de betudnak vinni olyat, hogy a nemcsak a hajóm robban.. Ezért ne hagyd abba a játékot, ez nem aimbot vagy serius rng, úgy tapasztalom, ezek a japó BB-k ilyenek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #8875 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tegnap Pensacolámat(T7) egy Colorado(T7) oneshotolta 16km-ről, úgy, hogy én éppen fordultam és oldalam mutattam neki, ő meg egyenesen jött felém. Egy sorozat a tatra a hátsó ágyúm és a hajó vége közé, volt pár vízcsobbanás is, mégis oneshot.
Eredményhirdetéskor:
37k AP 5 találatból
8k HE 1 találatból

Coloradonak első két tornya 4 ágyúval rendelkezik, más nem lőtt rám, közelben sem volt. És nem detonáció volt, volt fent zászló.

Ebből nekem az jött le, hogy az RNG azt csinál amit akar. Csobbanás ellenére találat, előbb jelzi ki a sebzést hogy a lövedék rajza eléri a hajóm, érkező lövedékek egyszercsak eltűnnek a levegőben, sebzés nélkül, Egyszercsak a semmiből sebzések, páncél vagy üzemel, vagy nem, ennyi erővel a citadellának sincs sok jelentősége, hiszen gyengén védett részen is lehet oneshotolni, meg masszív HP vesztést okozni. Kezd visszafejlődni a játék az open béta előtti szintre.

Következő meccsen:
Német T5 cirkálóm meghajtását lőtte ki egy ami T4-es cirkáló, egymás után kétszer. Első sorozat kiszedte, javít gyorsan, második sorozat kiszedte megint. Mindezt úgy, hogy előttem haladt el keresztbe balról jobbra nagy totálban oldalát mutatva. Hiába lőttem HE-vel, nem akart felgyulladni. Javítás ismét, tűz és meghajtás lerendezve, T4es még lő és felgyújt ismét. Majd csobb.

Következő meccsen:
Coloradomat(T7) csipkézte ki egy Omaha(T5) kb 16 Km-ről. Folyamatos gyújtogatással. A reload time alatt jellemzően 2 sorozatot nyomott belém, gyakorlatilag nagyobb tűzerőt képviselve a 9db 152mm-es ágyúival mint a 8db 406mm-esem. Enyém akkora szórásban ment hogy lövésenként 1 ha eltalálta a 8-ból. És hiába javítottam, oltottam, a tűz leégette a HP-m 70%-át. Ekkora tudtam hullámsírba tenni. Nem azt kérem hogy sérthetetlen terminátor legyen egy csatahajó, de azért ezek nem vicces esetek. Ahogy az sem hogy a következő meccs elején ezután 15km-ről oneshotoltam egy full HP-s Aobat (detonation).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 által.

Több
9 éve 1 hete #8880 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok!

Nagyon sok igazságot olvasok...az elején én is örömmel ültem a gép elé...de egyre
több furcsasággal találkozom.... Magánvélemény...de talán mások is egyetértenek...
a tűz okozta sérülést túlzásba vitték...és valahol az is vicc...hogy egy cirkáló...
legyen az bármilyen...képes legyen úgy a habokba küldeni...hogy alig találom el...
(Colorado ide vagy oda)...mind ezt 12-15km távolságból...torpedók nélkül...és
folytathatnám....... A találatok is érdekesek...hisz igaz...sokszor a sérülést
előbb jelzi a gép...mint a csobbanásokat...és a találatokat...röhejes... :D
Lassan ott tartok...hogy magánháborút vívok...a térkép aljáról célozgatok...
igyekszem ritmust tartani a többiekkel...(oldal irányban)...és lesz ami lesz...
mert azt már nem várhatom el...hogy segítsenek mások...úgy sem teszik...tisztelet
a kivételeknek........ Halkan jegyzem meg...ha létezik "csoport"...ahol
elfogadják a jelenlétem...szívesem csatlakozom. Kevés a szabadidőm...nem magyarban
élek...és eleget dolgozom...de a hétvégeimen akad időm játszani is....
További szép napot!

Több
9 éve 1 hete #8888 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Felemás nap, megint:
Küldi: 8 repcsi lelövése 1 csatában. Ez cska Mokoval menne, Zuihoban nem bízok, küldi csere után: 3 győzelem. EZ majd 1 óráig tartott :S
1. meccs, nagato: 32k sebzéssel győzelem, 2 perces betöltési idő első csataként, majd alig tudtam sebezni valamit.
2. meccs: Fuso: 78k sebzéses bukta.
3. meccs: Fuso, 24k sebzéses bukta, CV rémragadt torpedókkal és bombázükkal, sokatn em tehettem ellene :S
4. meccs: Myoko, 13k sebzéses bukta, 2x kilötték a motoromat egymás után.
5. meccs: Köning, +40k-s győzelem, egymás után 2x lapátomat kilőtték sebzés, miközben támogatás nélkül maradtam 5 hajó ellen. Legalább a tenryu-t magammal vittem...
6. meccs, Fuso, 42k-s győzelem, top tieresként középmezőnyben, ellenfél elég messze volt :S
7. meccs, Fuso, 94k sebzés ranked battle-ben, szerencsére győzelem.

Remélem holnap nem lesz ilyen rossz a Fusonak, kéne még 8k xp a kapitánynak átképzés előtt (AA-másodlagos ágyúk töltésidő csökkentő skill kellene)

[img] kepfeltoltes.hu/151120/shot-15.11.20_19....eltoltes.hu_.jpg/img ]

Több
9 éve 1 hete #8894 Írta: TegRazor
TegRazor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam így este megyek pár kört , persze az első 3 kör lose ... na léptem is ki , húztam inkább tévézni , annak több értelme volt . :angry:
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hete #8897 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát bazdmeg!!! :sick:

egy kurva Fusot nem képesek kilöni ! copy.com/gpY9ePj8tezZMdGC
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.433 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.