Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hete #8603 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

sandorati írta:

Szete58 írta: Megint bámulhatom egy napig azt a ronda vaskeresztet... :(

pontosan melyiket, Szete bátyó ??? ;) :lol:

Tudom, hogy tudod, Atis, csak ugratsz a cápák közé: azt, amelyik történelmietlenül ott virít a Kriegsmarine zászlói legközepében.

Más: ma két meccset mentem Tirpitzcel. Az egyik győztes, 22 sebzés, ebből 3 súlyos sérülést, 2 pedig égést okozott, kaptam érte 89500 kreditet, a másik meccs vesztett, szintén 22 sebzés, semmi egyéb, mégis hozott 92500 kreditet. Mivanmivanmivan?
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8605 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Minden kedves kapitánytársamnak további sikereket kívánok :) Én ma jutottam el oda, hogy nem kell nekem ez az idegeskedés stb., ez már nem a játékélményről szól, így töröltem a játékot.
üdv mindenkinek

Nagyon sajnálom a döntésed Tyer, de természetesen abszolut megértelek... sokszor írtam már én is, hogy amíg nem lett "végleges" a WOWS, addig még élvezetes játék volt... akár a WOT... :huh: :unsure:

Több
9 éve 2 hete #8606 Írta: mrzed72
mrzed72 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már nekem is kezd tele lenni a hócipőm a wg-vel... :angry:
Mi a szent f@szért kell 5 naponta szétbarmolni az egészet??? Mire megjelennek a mod-ok, összegyűjti az ember, addigra újabb patch, elb@szva a legtöbb mod-ot. Akkor szüntessék meg a mod-olás lehetőségét, ez van b@rmok, ha jó jó, ha nem pááá... Már inkább megtanulok célozni az alap célkereszttel, de amikor a lövésem minden dimenzióban stimmel, erre sorozatosan a célpont két oldalán landol... az már sok... :( Amikor meg véletlen nem épp sz*póágon vagyok akkkor olyanok is betalálnak, amit csak azért eresztettem el, mert a célpont fedezékbe kerülne egy másodperc múlva...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 2 hete #8607 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feladom... Az utolsó DD befoglalt..

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hete #8608 Írta: turul78
turul78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az Amagi 5km-ről mellé lő. Folyamatosan. a win rate nekem 43% sajnos. mondjuk meccsenként 1000 xp jön ha nyerek, ha vesztek. nagyon lapukkanni látszik a játék. Lassan tényleg olyan mint a Wot. Ha így folytatják úgy járnak mint a wowp-s. Ott a szerveren áltlag 400 játékos van

Több
9 éve 2 hete #8614 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
400? Jó ég, és nem zárják be?

NY:
megyek ezzel a kicsikével, top tier, a végére maradok én, 2 Myogi, ellennél 1 omaha, 1 wyo és 1 kongo. Hirtelen felbukkan az első kettő. Sajna omaha-nak csak a fél h-ját szedem le (fullról, 1 v 2 citadella), 2 torpedó eltalál, de kilövőm. Közben Wyo adja az áldást. Menekülök, egyik Myogi elmegy mellettem. Kongo oldalt felbukkan. Úgy gondoltam, a 2 myo lövi a wyot- én meg a kongoval foglalkozok. Mi történik? Egyik myo lövi a kongot, másik meg a wyo-t, de nem találja el, legalábbis, mikor kilőtt a 2 bb, nem volt hp vesztesége a wyonak...

95k sebzés, és bukta :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.428 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.