Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7698 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos már nálam is volt ilyen tapasztalat! - Tudom nem vigasztal.
De veled vagyok testvér!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7719 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem azért, hogy felhúzzalak, de érdemes elolvasni, amit az Örömködőbe írtam, ritka nagy meglepetés volt számomra, és a több száz csata után amióta játszom az első olyan, amit ritka nagy élvezettel játszottam végig, és nem azért, mert a végén nyertünk, az csak a hab volt a tortán.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7721 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kezd a pudvás harci bakancsom tele lenni a WG-s nyomoroncokkal. Elbaszták a WOT-ot ez még szinte ropog annyira friss de már szét van baszkurálva. Az előbb mentem egy meccset, 4 es ruszki romboló New Mex tőlem 1,3!!! KM-re. szinte áll,t mehetett vagy 9 csomóval, nekem párhuzamosan. Én kis naív hülye aszittem' majd megtorpedózom. Kilőttem rá a 9! torpedót gondolt egyet 3s alatt fordult vagy 70°-ot és 7 et kikerült aztán AP val belém küldött 9K-t. Annak a 358 as AP-nak át kellett volna szaladni rajtam 1K sebzéssel......

Ráadásul mivel kijött kiderült, hogy a 2 torpedó összesen sebrett 8K-t holott darabjának annyi az átlaga... Hát tényleg most már gondozzák bőnyállal....

Hordozóval dettó úgy balettoznak a kibaszkurált csatahajók mintha valami tetves evezős csónak lenne..... Kellett nekik ez a múltkori buff mint egy falat kenyér......
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Smithy87 által.

Több
9 éve 1 hónapja #7725 Írta: dorten
dorten válaszolt a következő témában: 10es hajó
nekem csak avval van bajom hogy hiába van 10es hajóm ha egyszer nem sorsol be csatába....pedig vagyunk a szerveren 10000-en

Több
9 éve 1 hónapja #7726 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: 10es hajó
Ez mehetett volna a Dühöngőbe, kár volt ezért témát nyitni

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7727 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért egy kicsit bekaphatja a WG, hogy nem lehet korrekt áron (mindenki tudja mire gondolok, sallangos cuccoktól mentes) új prémium hajókat venni. Milyen jó volt mikor majdnem féláron lehetett venni egy jó kis Warspite-ot.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Benign_Wolf33 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.456 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.