Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7650 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én nem tudom mi ez, de ez a hétvége és csupa szenvedés volt. Már ott tartunk, hogy kb 12 vesztes meccsre jut egy győztes. És kb 5 győztősre egy élvezetes meccs.

Ma reggeli élmények:

T4es csata, salamon szigetek, romboló eliszkol balra le, majd írja hogy kell neki erősítés, csatahajó meg cirkáló cammog utána, erre nekiáll a romboló anyázni, mire odaérünk, megfordul és megsértődve a második sorból elkezd torpedózni wtf?

T7es hajóval bedob a T9esek közé, jegesszigetek, 40 másodperc alatt kiszed egy T9-es cirkáló csatahajó páros

T8as csata, 4 elsüllyesztés és 80k dmg is kevés volt a győzelemhez. Abból a 4-ből mindnek a 2/3 hpját én lőttem le, mielött még nekem esik valaki hogy lopom a killeket. Gyújtogató és Dreadnought plecsni is meglett ebben a csatában.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7652 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Palanova írta: Én nem tudom mi ez, de ez a hétvége és csupa szenvedés volt. Már ott tartunk, hogy kb 12 vesztes meccsre jut egy győztes. És kb 5 győztősre egy élvezetes meccs.

Ma reggeli élmények:

T4es csata, salamon szigetek, romboló eliszkol balra le, majd írja hogy kell neki erősítés, csatahajó meg cirkáló cammog utána, erre nekiáll a romboló anyázni, mire odaérünk, megfordul és megsértődve a második sorból elkezd torpedózni wtf?

T7es hajóval bedob a T9esek közé, jegesszigetek, 40 másodperc alatt kiszed egy T9-es cirkáló csatahajó páros

T8as csata, 4 elsüllyesztés és 80k dmg is kevés volt a győzelemhez. Abból a 4-ből mindnek a 2/3 hpját én lőttem le, mielött még nekem esik valaki hogy lopom a killeket. Gyújtogató és Dreadnought plecsni is meglett ebben a csatában.

ezt ugy hivják WoWs igyenes online játék :lol:

Több
9 éve 1 hónapja #7669 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Ez már szégyen

csak nem rám nézve(itt nem használtam az emlitet csalást,amit azota leszedtem).

Kár érte Csaba, mert ez simán 100k-s kör lett volna... :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7671 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hiszem hogy prémiumként jobb leosztást kapna bárki. Erről már volt eszmefuttatás itt, és le is lett zárva. Így kár felhozni a F2P mivoltát a játéknak.

Ellenben a pocsék MM-et lehetne szidni miért :D

Kár hogy nincs opció, hogy csak szintembelivel osszon be és hogy akarok-e prémium hajó ellen menni vagy sem. Bár akkor meg azért lenne sírás, hiába nekünk F2P usereknek semmi sem jó....

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7673 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Feladom

és kövi csatában megtorpedoz egy saját hajó.
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #7677 Írta: Vesz
Vesz válaszolt a következő témában: Dühöngő
mára tele lett a hócipőm....
2 csatát mentem rombolóval. Mind 2x a saját csapattársam torpedózott ki. a másod közvetlen közelről full HP-rol...... :angry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.441 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.