Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7629 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na ez a bassza meg kategória.

Három hajót a végén elég komoly túlerőben lőttem ki.

Nem azt mondom, hogy szép, de mér mi a fenét kellene tenni, hogy nyerjünk?
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Martaloc801124
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7630 Írta: Martaloc801124
Martaloc801124 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gyerekek rossz hírem van, visszatért az aimbot .Kiprobáltam, hogy működik -e,müködik, a sz..t is kivertem az ellenfél csapatából, azt se tudták ,hogy mi van , minden sortüzem talált kivétel nélkül.Ez van.......Mielőtt valaki azt hinné,hogy szeretek csalni ez nem igaz , fel lehet menni a WG hivatalos oldalára és megnézni, hogy jelentettem nekik, hogy nagyon is müködik az aimbot, még az oldal linkjét is elküldtem nekik , hogy csukassák be ezeket a csaló oldalakat.
Azt hiszitek történt valami?Hát semmi !!!!!! Söt majd leharapták a fejemet , hogy hülye vagyok, ez nem is igaz mert a mindenható WG megigérte nekik, hogy már nincs és nem is lesz, meg hogy csata közben ne csak egyenes vonalban hajókázak ,mert biztos debil kezdő vagyok stb. ,stb.A témámat a Scrapyardba dobták és le is zárták ,ha valakit érdekel megnézheti. Tény ,hogy egy pici hiba még van az aimbottal nevezetesen az kogy 3mm-el a hajó alá tesz a markert ,de ehhez hozzá lehet szokni és az aimbot tervezöje már közölte is ,hogy pár nap múlva korrigálja a hibát. Sebaj mint closed bétás veterán 3 mm fölétartás nem okozott gondot, és jöjjenek a képek ,hogy milyen brutális kört mentem még igy is vele. Gyenge idegzetüeknek nem ajánlott söt az egyik legdurvább pillanatot amikor a Pensacolát Devastating Shoot -oztam elfelejtettem elmenteni azért még igy is látszik , hogy nagyon nagy segitség a célzásban még így is:

Melléklet:

Melléklet:
[/url

Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:

Melléklet:
[/url

Melléklet:

Melléklet:
[/ur

Biztos más csatahajós ,röhögve tud ilyen köröket menni csalás nélkül is de én örülök ha 40-60k között sebzek ,erre most tessék 111k elsőre,amúgy megnyugtatok mindenkit töröltem a módot a gépemről ,csak kiváncsi voltam mennyire működik. Hát nagyon.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Martaloc801124 által.

Több
9 éve 1 hónapja #7632 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Biztos jó pár embernek nem érdeke ezt kivenni, ha ki tudják venni/védekezni tudnak ellene. Mert az lehetne talán a megoldás, hogy "all mods off", semmilyen módolási lehetőség nem lenne, de cserébe beraknának sebzés számlálót, rendes minimapot, ami a wotba is eltartott egy jó ideig, hogy bekerüljön. De ezt biztos nem tennék meg (azért én ennek ellenzője lennék, nem mindenki használja ezt a módot :S )

Több
9 éve 1 hónapja #7633 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyelőre annyit lehet tenni, hogy minél több ember kártékony oldalnak jelenti ahol csak tudja. Chrome, Firefox, Avast ...stb...hátha letiltják, vagy legalább bedobják a piros figyelmeztető oldalt, onnan meg sokan már nem mernek tovább menni az oldalra.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7634 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én is kiprobáltam de nem garancia semmire csak nem kell célozni.Sem a találat nem biztos sem gyözelmet nem jelenti természetesen akor is csalás és pofátlanság a többiekel szemben.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7635 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez már szégyen

csak nem rám nézve(itt nem használtam az emlitet csalást,amit azota leszedtem).
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.