Vesz írta: mára tele lett a hócipőm....
2 csatát mentem rombolóval. Mind 2x a saját csapattársam torpedózott ki. a másod közvetlen közelről full HP-rol......
Átérzem amit írtál ami még bosszantóbb lehet, ha szándékosan és direkt torpedóz ki a "kedves" "csapattárs" mert volt/van erre is példa. Ezt nem lehet kivédeni időről időre megesik kis tierben általánosságban (<- ez lényeges)nagyobb az előfordulása és van, hogy egy napra több is kijuthat. Na igen az durva nálam is volt ilyen nap tudnék róla mesélni. Ott nekem is "elszakadt a cérna", de nagyon...
Amit esetleg tehetsz feljelented írsz a chaten, hogy a csapat is járjon el hasonlóképpen. És felteszed a feketelistádra és itt fórumon is kiírod magadból (Nálam még ez a leghatásosabb.)a történést, mint az imént is tetted és jól tetted!
Nos mind amit javasoltam a léleknek jó kézzelfogható eredményt ne várjál más téren tőle! De nálam a léleknek nagyon jót tesz főleg az utóbbi javaslatom. Sajnos ilyenkor célszerű szüneteltetni a játékot is mert nem lehet higgadtan játszani tovább az pedig nagyon fontos az
eredményes -> és -> élvezetes játékhoz!
Főleg ha rombolóval mész erre nagyobb az esély is mint más hajóknál. Lehet olyan szituáció is, hogy pl. nagyon lősz valakit és "mesterlövész" módban vagy, közben betöltődnek a torpedóid és indítód az ellenre, de a hátad mögül hirtelen beúszik eléd a csapattárs(Nyilván itt nem elsősorban a csaptársakat nézted ha nem az ellenfélre fókuszáltál !) és őt trafálja telibe. Vál alom! - néha nálam is megesik ez az eset példának okáért. Az más kérdés ki a hibás mert ez fakadhat tapasztalatlanságból is pl. nem gondolja a csapattárs, hogy indítasz tórpedókat és amúgy is olyan manőverbe kezd ami eleve nem célravezető vagy igen, de nem számít rá, hogy küldesz még torpedót az ellenfélre és belefut.
Vagy mert idióta a csapattárs és csak a vakvilágba össze vissza torpedózik jobb híján a csapattársba véletlen szándékosan vagy szánt szándékkal!
Vagy éppen mind a ketten az ellennnel vagytok elfoglalva és közös figyelmetlenségből alakul ki a rossz találat. Minden szituáció más és más! Nálam az a minimum még, ha vétlenül is torpedózóm ki a csapattársat egy "sry." azért írok tehát elnézést kérek. Legkésőbb csata végén vagy/után. Ezt nem tudom megtették-e most nálad? Nálam ez meg extrán leveri a biztosítékot, ha ez elmarad.
Konklúzió: Nem lehet 100%-osan kivédeni, hogy ne torpedózzon meg és vagy te ne torpedózd meg csaptársat!