Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hete #7824 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most is zsinórban az ötödik vereség. A k.... életbe, hogy ennyi seggfej játszik, akiknek maximum tetrisezni kellene.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hete #7825 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én mára feladtam 1-2 meccs után, és lehet tartok is egy hosszabb szünetet. Hiába tetszik a játék, meg így a hajók stb., egyszerűen ez a sok idegeskedés nem éri meg.
Napi első meccs, Ryujo-val automata pilóta, repülőraj elküldve. Kicsit visszanézek hajómra, korrigálnom kellett, mert csapattárs Fuso az induló helyről nem előre menetbe kapcsolt, hanem hátrafelé, így gondoltam előlről megkerülöm, autómata útvonalat módosítottam, majd visszatértem a repülő rajhoz, mert már közeledtek ellenfél felé. Miután ledobták terhüket, visszanézek hajóra, ami épp a Fuso oldalában merőlegesen, mivel úgy gondolta a tulaj, poén lenne most már előre menni. Az ellenfél repülői ekkor értek oda, gyakorlatilag álló célpont voltam... 3 perces csatám volt, egy idióta miatt..... És így mennek a dolgok sokadik meccs óta...

Több
9 éve 4 hete #7834 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A sok hülye magyarázat folyamatos vereségre az hülyeség, mert ha sok a hülye akkor a másik csapatban is ugyanannyi hülye kellene hogy legyen, akkor meg...
Inkább az aljas cég következő manipulált játéka...

Itt van rá az iménti példám, Langley anyahajóval vagyok az ellennél szintén egy ugyanilyen kolléga, megy a vadász rajom és a torpedós rajom, jön szembe az ellennél lévő kolléga vadász raja, ráküldöm a vadászaim, megütköznek, kinyírja a teljes vadászrajom ő egy vadászt sem veszít, aztán üldözőbe veszi az ép torpedóit ledobó visszatérő rajom, kinyírja azokat is úgy hogy üldözi őket (pedig azok is védekeznek, erre még a kapitányomnak is van + képessége), az ő raja még mindig nem vesztett egy vadászt sem, időközben ugye kész a következő vadász rajom, küldöm őket és őket is kinyírja ugyanaz a vadászraj, na ekkor már vesztett EGY vadászt... Mi a bánat ez ha nem totális manipulálás...
Pont így van ez egyéb hajó típusokkal, van hogy minden bekapott találat kiüt modulokat + sorra kigyújt egymás után többször is, következő csatában ugyanazzal a hajóval semmi ilyen, viszont hasonló módon én alázol másokat...
RNG RNG RNG itt is a király...

Több
9 éve 4 hete #7840 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azt hiszem ezt nem kell magyarázni.

Kilőtte a motorom majd megtorpedózott közvetlen közelről.
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hete #7849 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez report, semmi se segít rajta sajnos. Legalább csapattárs belelőtt?

102k damage, and draw.
Lejárt az idő, pedig csak 20-30k hp volt abban a New Mexicoba. Ááhh... Ha talán nem szórakozok annyit az ellen Omahajaval, akkor talán meglett volna (egyik oldalra mentem, egy másik mexicoval harcoltam, de ő befordult egy sziget mellett, és közben folyamatosan gyújtogatót az amcsi cirkáló. Végül kikaptam, de a map másik felében voltam (felső sarok, ahol a CV-k szoktak lenni általában) Repcsit felküldve tudtam valamit segíteni, de elégé rossz abban a nézetben tüzelni :S

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #7858 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma 6 vereség egymás után :( ......és semmi más.....
Az utolsó

www.kepfeltoltes.hu/151030/shot-15.10.30...kepfeltoltes.hu_.jpg

Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete Eper által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.