Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #7544 Írta: Vary
Vary válaszolt a következő témában: Dühöngő
dettó...délután laggolás minden mennyiségben.. :( :( :( :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7545 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

KimiFan írta: Na, ez is az elején azonnal eldőlt. :(

Ha lehet olyan kérésem véleményezzétek az itt láthato hajó leosztást(én azt gondolom KimiFan csapat jobb) igy kiváncsi lennék ti hogy látjátok.

Szerintem KimiFanék voltak picinyt hátrányban, de minimális a két csapat közti különbség (-1), semmi nem indokolja, h. fehér lobogóval fussanak ki a kikötőből.

Több
9 éve 1 hónapja #7546 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem szinte ugyan az. Látszólag a Tiétek az erősebb. Viszont, ha Kimiknél mindenki tudja ki mit lőjön, sima nyerő Nekik is.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7548 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Délelőtt remek köröket mentem a Tirpitzcel – mind bukó volt ugyan, de jó harc valamennyi... a negyedik meccsen már reménykedtem, hogy ezt lehozzuk. Végig vezettünk, a hajrára 2 vs 2, odaát csatahajó-cirkáló, mindkettő félig összelövöldözve, nálunk a Tirpitzem csaknem száz százalékon – valamelyik távoli tűz (ez úton is tisztelet Zsoldos Péternek!) lekarcolt pár négyzetcenti festékréteget –, meg egy romboló. Békésen a tenger fenekére küldöm a cirkálót, majd indulok a Coloradóért. A sziget mögött van, épp foglal, s ha szerencsém van, nem velem foglalkozik majd. Kerülök balra, mert látom, a romboló jobbról kerül. Kijövök a sziget takarásából, látom, az ágyúi nem rám néznek, jobbforduló közben indítom a torpedókat 4,7 kilométerre, s kanyarodom tovább, hogy a bal oldaliakat is indíthassam. Közben lövöm mindennel, szépen fogy, rajtam még karcolás sincs. Indítom a bal oldali torpedókat, miközben kanyarodom ezerrel, hogy a szigetre ne sodródjak rá, a sziréna üvölt, a Colorado már szinte mellettem, kimanőverezte a torpedóimat, de már alig pislákol benne az élet, még egy-két lövés, már a kezemben maradt üres rumospalackot is hozzávágtam, a hajóm még mindig csaknem száz százalékon, most bekapom a Colorado sortüzét, kb. 70%, a szirénák tovább üvöltenek, mi a franc, a szigetet már elkerültem, két másodperc a betöltésig... kinézek jobbra, és... ennyi torpedó a világon nincs, és mind fehér, és mind felém... Látom, h. a Colorado beírja: lol. Majd amíg ocsúdtam, pár másodpercre rá kilőtte a rombolót, s vége. Én meg csak bámultam a monitort, kb. valami olyas arckifejezéssel, mint ahogyan az óvodás szorongatja a villát, s már a szájában érzi a torta ízét, míg behunyt szemmel beszippantja az illatát, oszt kinyitja a szemét... a torta sehol, csak szemben a B. Jencike vigyorog, de cefetül.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Szete58 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
9 éve 1 hónapja #7549 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nahát srácok,-tényleg nem tudom,hogy sírjak,vagy nevessek ezen a paródiába menő dolgon...Ennyit rálőni az ellenre (nem volt 50 méterre tőlem..és a végén a más (társam) lövi ki?!... :unsure: Ez a 3-as tierben levő cirkáló köpi,-fossa a skulókat..de vajmi kevés sikerrel...a mocsok csatahajók meg kaján vigyorral törtetnek rám...pedig hosszú percek alatt egész lángtengerben úszik az egész hajó..de vígan jön rám..és lődöz...Szinte a lövéseim tucatja nem is sebzi... :sick:
Mellékletek:

Több
9 éve 1 hónapja #7551 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsi vagy még sem az 1 tier különbség? - költői kérdés volt

Oldalmegjelenítési idő: 0.406 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.