Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10214 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Cor7eZ87 írta:

Azért kíváncsi lennék, hogy valaki is egyáltalán eljutott a rank. egyig japán rombolókkal mert azok teljesen alkalmatlanok erre a célra. Annak kiváncsi lennék a profiljára mert akkor az nagyon tud.

Tegnap Rank 2-ben küszködtem kb. 15 csatát, 2x is volt, hogy egy győzelem kellett volna a Rank 1-hez, többen írták, hogy remélik nekik ez az utsó meccs, köztük egy Fubukis srác is például. Szóval szerintem tuti volt olyan, aki megcsinálta japcsi rombolóval. Sok olyan meccs volt, hogy két BB és 5 romboló.

Amit én megállapítottam az az, hogy az orosz DD-k nagyon betesznek a japcsi rombolósoknak.

Az összes többi nemzet rombolója erősebb a japánnál itt, ami abból is fakad, hogy dominancia van bázisfoglalás ebből kifolyólag elkerülhetetlen az esetek közel 100% -ában a közelharc romboló és romboló között. És itt a döntő az erősebb ágyúzat és nem az ki tud egy kicsivel tovább torpedózni...

Abban meg biztos vagyok, hogy csak nagyon elvétve láttál rang 2-en. japán rombit. Akit meg láttál az óriási nagy szerencse faktorral játszhatott + esetleg nagyon sok képessége is lehetett a kapitányának pluszba. De a fő hangsúly a játéktudáson kívül a sok szerencsés "MM" csata.

Sok csatámat az döntötte volna el, hogy ki tudom az ellen nem japán rombolóját / rombolóit szednem. Ami persze kivitelezhetetlen volt a legtöbbször japán rombival.

Nem azt mondtam, hogy teljesen lehetetlen megcsinálni vele a nagy számok alapján biztos van aki azzal csinálta meg. De az arányszámok kb. úgy néznek ki szerintem aki megcsinálta 10/1 japán rombi, 10/9 nem japán rombi.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Cor7eZ87

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10215 Írta: geotigris9

Benign_Wolf33 írta: Délelőtti hajókázás 139 k dmgdzsel :cheer:

replay

Látom a sok csata előbb-utóbb beérik gratulálok! ;)
Vagy mondhatnám gyakorlat teszi a mestert!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, Szete58

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10218 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Örömködő
Geotigris9!

Szinte minden csatában voltak japcsi rombolók, ha szóba került, meg is beszéltük, hogy ki hol tart. Voltak azért ott rank 2-ben.
Végül úgyis az mm dönt, mindegy mit hajt az ember.
Az biztos, hogy a következő rankedre beszerzek egy Kievet, mert az egy beteg állat hajó :evil:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Cor7eZ87 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10223 Írta: geotigris9
Cor7eZ87

De nem mind1, hogy az MM színte eldöntött csatáin tudsz fordítani avagy nem...

Egyébként igen az MM dönt az elején emlékszem még 60 % körüli volt a winrétem a végére lement 47,74% -a de késöbb is ugyan - úgy mint az elején általában az első háromban ott voltam és sokszor az első hejen végeztem a csapatban, nagyon sokszor. Mind hiába mert egyedül nem lehet csodát tenni! :ohmy:

Ki is raktam rengeteg csatám eredményét a "Dühöngő" "Rangsorolt csaták..." topikba mert kiborító, hogy az ember jól játszik, de nem számít itt...

Nem tudom menyire lehetett véletlen, sokszor bejött 6 csatás meg hasonló vereség sorozat(zsinórban) ah hol úgy nézett ki az elején vagy kicsivel később, hogy már itt lehet bármit csinálni csak nyerni nem.

Meg kell jegyeznem a 155 csatám alatt 1* volt 7 győzelmes sorozatom az más kérdés utána rögtön egy 6 csatás vereség sorozat következett szóval nem tartott sokáig a hihetetlen győzelmi sorozat. :pinch:

Csak hát mint írtam 1* volt talán igaz sem volt... :blink:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10224 Írta: Camper03
Camper03 válaszolt a következő témában: Örömködő
Nekem, mint noob hajósnak, megvan az első sikerélményem, az első citadella átütéseim :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #10225 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Örömködő
Gratula hozza. :)

Nekem megvolt ma a sikerélmény, amikor is egy Rank 1-es játékos latja hogy bajban vagyok egymagam a BBmmel, mert otthagytak, és átjött a másik oldalról cirkálóval kisegíteni. Távol tartotta a DDt ahogy kellett, rögtön ki is szedtem gyorsba 2 másik ellent. Így lett a 4 kill a végére plusz ezzel meg is nyertük, ami a US csatahajós posztban van. :)

Csapat játék a javából!

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.