Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10000 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Örömködő
A sorban mögöted lévö Nagato,na az lesz az álltalános.És grat meg sok sikert vele :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10004 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Örömködő

Capt_BuvarKund írta: ( ki milyen stílusban használja?)

Én eddig mindig nyomulósabb BB voltam, bár jelenlegi állás szerint 90%-ban rankedes tapaszatlatom van vele lehet, hogy ez már másodvonalas játékot igényel randomban is..

Több
8 éve 11 hónapja #10008 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Örömködő
Az alap Nagato nem túl jó, fejlesztve élvezhetőbb.
Szerintem nem egy 20 km-ről snipe-olós hajó, ezzel be kell menni, amit jól bír. Ha top tier vagy vele, akkor jól játszható, de Tirpitzek, NC-k, Amagik ellen nekem nem volt túl nyerő. Mindezek ellenére szerettem, élveztem vele a játékot, de nem bírtam tovább és free xp-ből kifejlesztettem az Amagit. (Na az egy isten hajó, pedig csak a B test van meg rá, de nekem nagyon fekszik)
A lényeg, hogy át kell szokni a Fusoról, mert másképp kell kezelni a kettőt.

Sok sikert hozzá! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 11 hónapja #10013 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Capt_BuvarKund írta: York-on. Később remélem élvezetes hajó lesz ez is, ki kell tapasztalnom. :blush: ( ki milyen stílusban használja?)

alapvetően szerethető hajó, nem annyira op mint a Fuso tier6-n, de baj nincs vele, és van vadászgépe...

nem 20-t megy mint az amerikai jószágok,elfogadhatóan fordul, teljesen rendben lévő kis jószág, nem kell tőle félni, az egy kicsit bosszant hogy a másodlagos ütegei ap-t lőnek elsősorban, de egy szigetes helyen nyugodtan be lehet menni cirkálók közé, főleg ha nincs köztük sok torpedós, és vannak mögötted :)

szóval úgy használlom, hogy megyek, ha 3-5-n jönnek kettőnkre, akkor forduló, aztán időhúzás messziről

ha 5-n vagyunk 3-4 hajóra, akkor meg tolom bele a fejükbe, és kicsit belepiszkáltam a másodlagos tüzérségbe, 7,2km nálam, már várom az Izumot akinél 10km-re lehet huzni :D

nagyon soxor 15-20k sebzések vannak nálam a másodlagosnak :) szal lehet tolni nyugodtan...

Több
8 éve 11 hónapja #10017 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Miért erőltettem eddig a NM-t rankeden... jobban kellene bíznom a japán acélban:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968, sandorati, Doktoruur

Több
8 éve 11 hónapja #10020 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő

Szete58 írta: Miért erőltettem eddig a NM-t rankeden... jobban kellene bíznom a japán acélban:

Grat Szete bátyó!!!

Ez kéne Dark-nak is, egy kis - nem is kicsi - sikerélmény !!! Van itt, csak hozzá kell állni, ennyi az egész, nem a rongyot cibálni a WOT-ban... há' de nem??? DE!!! ;) :P :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.