Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja #10343 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Örömködő
Pont el akartam adni mondom nekem nem jön be ez a puhatestű hajó, áhh még megyek egy kört vele :)

Ráéreztem a sunyi taktikára, hogy 17 km -ről kell osztani az áldást. Ha a csapaton múlt volna bukta lett volna. Azért 1v1 -ben egy csapatárs New York kikap egy Königtől úgy hogy a közelükben se volt senki...pff.. Szerencsére volt egy értelmes CV akivel együtt lehetett működni. :)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10345 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

ledgeri írta: World best winrate ... csak úgy találtam...

Csak a hajóinak a száma, velük játszott csaták száma gyanús az alacsony tierekben...

mi benne a gyanús ? vérprofi a gyerek, nagyon jó, de az eredményei a változások miatt valoszinuleg megismetelhetetlenek...

szal nagyon jó a gyerek, és az elején kihuzta a CV-ket, mással nem is játszik, de regebben soxor betett ellenséges cv nélkul/kisebb tieres cv ellen a csataba...

gondolom zart betaban begyakarololta a dolgot, aztan nekem pl 39 csatam van a bogueval, 24800 atlgasebzessel.
neki 19 csata, 66 000 átlaggal.
22 meccse van a Ryujoval, 100% győzelemmel, ebben persze egyrészt van mák is.
másrészt meg hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ebbe a győzelemben ő is ott van a 91 000 átlaggal, mégha csak 22 meccsen is, 80-100 meccsig tuti nem tudta volna tartani ezt az átlagot :)

Több
8 éve 11 hónapja #10346 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Örömködő
Boldog karácsonyt mindenkinek !!!

Trucker megmondta; Nyugalom, lesznek mod-ok, de így is kaki a játék...

Mivel szófogadó valaki vagyok, csak co-op-ban megyek, míg nincs használható mod, és egy ilyet lőttem;

Kuma 6 kill !!! Az új rekordom !!! :lol: Top Gun !!!

Mi lett volna modpack társaságában ??? Bele se merek gondolni...
Baromi nagy csata volt... élveztem !!! ;) :lol:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #10361 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Örömködő

vonKurz írta:

ledgeri írta: World best winrate ... csak úgy találtam...

Csak a hajóinak a száma, velük játszott csaták száma gyanús az alacsony tierekben...

mi benne a gyanús ? vérprofi a gyerek, nagyon jó, de az eredményei a változások miatt valoszinuleg megismetelhetetlenek...

szal nagyon jó a gyerek, és az elején kihuzta a CV-ket, mással nem is játszik, de regebben soxor betett ellenséges cv nélkul/kisebb tieres cv ellen a csataba...

gondolom zart betaban begyakarololta a dolgot, aztan nekem pl 39 csatam van a bogueval, 24800 atlgasebzessel.
neki 19 csata, 66 000 átlaggal.
22 meccse van a Ryujoval, 100% győzelemmel, ebben persze egyrészt van mák is.
másrészt meg hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ebbe a győzelemben ő is ott van a 91 000 átlaggal, mégha csak 22 meccsen is, 80-100 meccsig tuti nem tudta volna tartani ezt az átlagot :)

Az a fura, hogy nincsen véve neki olyan hajója, ami kell az USA ághoz... Bár mivel még sosem próbáltam, hogy mint ahogy XP-vel, lehet, hogy pénzzel is át lehet ugrani hajókat, mert csak úgy lenne értelme. (ok,, csak most jutott eszembe a premiumság is...)

Több
8 éve 11 hónapja #10374 Írta: amzid
amzid válaszolt a következő témában: Örömködő
Murmankssal számomra szép kör
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #10375 Írta: zolacka
zolacka válaszolt a következő témában: Örömködő

amzid írta: Murmankssal számomra szép kör

grat :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.351 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.