Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja #10052 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Örömködő
Azért a Colorado sem rossz :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, sgt_dog, Szete58, geotigris9, Camper03

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10054 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Örömködő
Hét kill?! Mi az, hogy nem rossz? Ez már majdnem jóóóóó! :) ;) :cheer: :lol: :silly:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10064 Írta: Camper03
Camper03 válaszolt a következő témában: Örömködő
Örömködök, mert rájöttem, hogy annak ellenére, hogy azt hittem, 15 fpd-sel fut nekem a játék, rájöttem, hogy nagyobb grafikai beállításon ez megkétszereződött :D

Azt hiszem van még egy fórum, aminek rendszeres olvasója leszek :)

Na meg itt még nagyon noob vagyok :D
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Camper03 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10101 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
verputek egy sunyi kis fütyi!
Lőjjétek ki azonnal, javíthatatlan team killer!
Egyből ráment a 6-os csatahajónkra és kitorpedózta. Később néztük a profilját, kb ebből állt minden csatája.

Na de szokás szerint én nem akartam könnyen adni a győzelmet az ellenségnek. Volt még egy minuszos romboló, azaz első 3 percben az ellenséggel való összecsapás előtt hiányzott 3 rombolónk és a nagy csatahajónk. :silly:
A 4 hajó hátrányos csata során a romboló roham következményeként csatahajóm 4 torpedó találatot kapott, ami a hp 85 %-át elvitte, ezenkívül az összegzéből kiderült még, 129 hitet kaptam be és kaptam medált, hogy a normál hp legalább 40 %-át is elvesztettem tűzsebzés által, de kitartottam utolsóként állandó tűz alatt, amíg kellett, mégha csak döntetlenre is lehetett lehozni :cheer: Mondhatom csata után, úgy éreztem, hogy geoval megint kemények voltunk mint a kád széle B)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: geotigris9

Több
8 éve 11 hónapja #10114 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: verputek egy sunyi kis fütyi!
Lőjjétek ki azonnal, javíthatatlan team killer!
Egyből ráment a 6-os csatahajónkra és kitorpedózta. Később néztük a profilját, kb ebből állt minden csatája.

Na de szokás szerint én nem akartam könnyen adni a győzelmet az ellenségnek. Volt még egy minuszos romboló, azaz első 3 percben az ellenséggel való összecsapás előtt hiányzott 3 rombolónk és a nagy csatahajónk. :silly:
A 4 hajó hátrányos csata során, a rombolóroham következményeként csatahajóm 4 torpedó találatot kapott, ami a hp-é 85 %-át elvitte, ezenkívül 129 hitet kaptam be és kaptam medált, hogy a normál hp-é legalább 40 %-át is elvesztettem tűzsebzés által, de kitartottam utolsóként állandó tűz alatt, amíg kellett, mégha csak döntetlenre is lehetett lehozni :cheer: Mondhatom csata után, úgy éreztem, hogy geoval megint kemények voltunk mint a kád széle B)

Ez a döntetlen most felért egy győzelemmel! :lol:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10115 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Örömködő
Ranked 1. csatám ma jól oda fricskáztam a két top tiers prémiumnak lehoztam a csatát az óruk előtt, még rám is írtak csata után annyira szép volt! ;)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.