- Köszönetek: 1105
Benign_Wolf33 írta: Igen, de a cirkálók, rombolók szoktak gyújtóval lőni és nekik csökkenti a tűzokozást 4-10%-al ergo hasonló tűzkárvédelem érhető el csak nem 4 hanem 2 kapitánypontból, de olyan eget rengető különbség egyikkel sincs, bár az is igaz, hogy már jóval kevesebb az anyahajó ezért csökkent az AA szerepe.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta: csatahajonal azon tunodom erosen, hogy a torpedok messzebbrol valo eszrevetele vagy a marksman a hasznosabb.
de sokadiknak, mittomén 14-15 pont után...
Szete58 írta:
vonKurz írta: csatahajonal azon tunodom erosen, hogy a torpedok messzebbrol valo eszrevetele vagy a marksman a hasznosabb.
de sokadiknak, mittomén 14-15 pont után...
A torpedóészlelést javaslom, s azt, hogy az Aslaimnál is kapcsold be a Various mod/More visible torpedoes in water (by pold77) modot.
Nagyon helyes ezzel így vagyok én is, nincs idegeskedés, keresgélés, töltögetés stb egy új patch esetén ill ami a legfontosabb megszoktam egy adott "játékkörnyezetet" és tudok játszani.vonKurz írta: szal itt hagyom inkabb a fenebe, tolom modok nelkul
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.