Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Örömködő

Több
8 éve 11 hónapja #9854 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Meglepődtem mert majdnem totál másokat szoktam felrakni :silly: :cheer:
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9855 Írta: gépészpocok
gépészpocok válaszolt a következő témában: Örömködő
ki van fejlesztve a pensacola ,meg is volt véve de kb 10-15 csata után eladtam mert a cleveland után annyira szerencsétlen volt.Minden téren csalódás (kivéve a sebzés) volt és ugy hallottam a 8-as se lesz máshogy.Ha valakine más a véleménye sok szerencsét hozzá, engem nem győzött meg, hevesebb HP, lassú tornyok,hosszú töltésidő,lomha.....Ez az a hajó amire nem kell sajnálni a szabad xp-t ha egyáltalán tovább akarunk menni ezen az ágon,én inkább visszavettem a phonixet és azzal huzom a kapitányt.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9857 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

Benign_Wolf33 írta: Meglepődtem mert majdnem totál másokat szoktam felrakni :silly: :cheer:

hát ezen eléggé meglepődtem, próbáltad már az incoming fire alert-t ? :)

egyetlen bajom van vele, hogy nem rakhatom rombolóra, illetve amerikai jószágra rakni fogom idővel, oroszon meg már van :D

a fire prevention az tudomásom szerint azt csinálja, hogy pl Nagato 30% eséllyel gyujt, akkor 30*0,93 ha van ilyened, akkor már csak 27,9% eséllyel gyujt. ami persze hasznos, de a basics of survivality 1 pontért azt tudja, ha már kigyujtottak/torpedoztak, akkor 60 másodperc helyett 51 alatt eltunik.
rateszed meg a damage control felszerelest, akkor mar csak 43 masodperc.

es felgyujtani/leket kapni egy csatahajo minden meccsen tobbszor szokott...

az expert marksman meg nem haszontalan dolog egyébként, szintén az idővel majd ráfér kategoria, csatahajonal azon tunodom erosen, hogy a torpedok messzebbrol valo eszrevetele vagy a marksman a hasznosabb.

de sokadiknak, mittomén 14-15 pont után...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 11 hónapja #9858 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Örömködő

gépészpocok írta: ki van fejlesztve a pensacola ,meg is volt véve de kb 10-15 csata után eladtam mert a cleveland után annyira szerencsétlen volt.Minden téren csalódás (kivéve a sebzés) volt és ugy hallottam a 8-as se lesz máshogy.Ha valakine más a véleménye sok szerencsét hozzá, engem nem győzött meg, hevesebb HP, lassú tornyok,hosszú töltésidő,lomha.....Ez az a hajó amire nem kell sajnálni a szabad xp-t ha egyáltalán tovább akarunk menni ezen az ágon,én inkább visszavettem a phonixet és azzal huzom a kapitányt.

vicc az a cleveland, én azt tervezem, hogy a maradék 30k xp-t ami kell a pensacolához beleteszem freeből, nem mostanában persze, majd egyszer, mert a clevet nem bírtam idegileg, hogy lehet azzal a hajóval 10km-ről messzebbre lőni ?
azt vágom, hogy közelre gyilkos, de cirkálóval csatahajó mellé 10 km-re...

én akkor adtam el a clevet egyébként, mikor találkoztam egy aobaval maxhp-n, és levertem róla vagy 5k hp-t mire a víz alá küldött...

Több
8 éve 11 hónapja #9860 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Örömködő

ledgeri írta: 2-es számú kalóz, JELEN:

Gratulálok ! s utólag egy kicsit megkésve a 1-es számú kalóznak is. ;) :cheer:
igyekszem én is mihamarabb csatlakozni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ledgeri, Benign_Wolf33

Több
8 éve 11 hónapja #9861 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Örömködő
Igen, de a cirkálók, rombolók szoktak gyújtóval lőni és nekik csökkenti a tűzokozást 4-10%-al ergo hasonló tűzkárvédelem érhető el csak nem 4 hanem 2 kapitánypontból, de olyan eget rengető különbség egyikkel sincs, bár az is igaz, hogy már jóval kevesebb az anyahajó ezért csökkent az AA szerepe.

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.