Klános Beszélgető

Több
7 éve 10 hónapja #31285 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

GaiusHun írta: Kérdések: van a Facebook csoport?/ van e ts-cím, amin elérhető a csapat?

Válaszok : van FB csoport és TS is.( Pontos elérhetőségért kérdezz rá a klán cseten :) )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31289 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

PzPuma írta:

GaiusHun írta: Kérdések: van a Facebook csoport?/ van e ts-cím, amin elérhető a csapat?

Válaszok : van FB csoport és TS is.( Pontos elérhetőségért kérdezz rá a klán cseten :) )

egy linkkel oldalba verhetnél :), amúgy kérdeztem többször is, csak senki sem tudott válaszolni

Több
7 éve 10 hónapja #31295 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Mert akik írnak a klán chaten ,azok nagyrésze a ts-t használja, oda meg nem kell fb . Utóbbi amúgy nekem sincs és nem is lesz, mert nem vagyok kíváncsi arra ki mikor épp mit csinál, hol van vagy épp mit eszik .

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31298 Írta: Phaser
Phaser válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

DragonZ írta: Utóbbi amúgy nekem sincs és nem is lesz, mert nem vagyok kíváncsi arra ki mikor épp mit csinál, hol van vagy épp mit eszik .

+1
Pontosan ezért nincs nekem sem. Egy darabig volt de meguntam a sok kutyás meg macskás képet, meg a reggeli kávékról meg ebédekről készült fotókat. A hülyébbnél hülyébb játékfelkérésekről nem is beszélve. Hihetetlen, hogy néhány embernek mennyire nincs élete és azt hiszi, hogy ez másokat érdekel.

Amugy ez a klánosdi biztos jó dolog, de én pl 3-4 csatát játszom egy nap HA van időm (3 műszak OP) Jó lenne persze szakaszban mert ugy mókasabb de az ilyen keveset játszó TS nélküli embereknek, akik ha fentvannak éppen játékban akkor összeállnak pár meccsre. ha nem akkor nem, nincsen megfelelő klán szerintem.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Phaser által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31304 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
a wowshu klánba be kell lépni, tst fel kell tenni. S onnantól lehet várni h legyen ember szakaszba mikor fenn vagy ;)

Több
7 éve 10 hónapja #31311 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Sok a kell... :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.