- Köszönetek: 127
PzPuma írta:
Mit írtam ki ?Flaged írta: Aha....szóval akkor rajtunk akartok gyakorlatozni?
Itt nem az a lényeg hogy ki kivel gyakorlatozik hanem hogy egyrészt a kipróbáljuk, megnézzük a taktikánkat más játékosok, klánok ellen, ne csak egymást üssük.PzPuma írta: WOWsHU klán tagjainak nem lenne kedve csapatként harcolni pár meccsen ?
(megbeszélt időpontban, gyakorlás céljából ! /Training Room/ másik klán ellen, 6-8 fő )
Nem kell itt véresen komoly csatákra gondolni, jó hangulatú de mégis egy kicsit komolyabb hangvételű játékra kell gondolni.
Másrészt, a wowshu tagjai szerintem nem annyira jártassak a csapatcsatákban és ezért ötlött fel bennem hogy esetleg megnézzétek, tapasztalatot gyűjtsetek, netán taktikákat lessetek el.
Ha rossz ötlet volt, nincs gond, lemondom.
Nem kötelező semmi sem de ha már fun klán, akkor üssétek már azt akit tudtok.
És nem egyből negatív irányba eltolni a dolgokat hogy akkor most te jó ég velünk akarnak gyakorlatozni hogy jól szerepeljenek egy kupán ?
Nem is értem ezt.
A wowshu is indulhat kupán, minden rajtatok múlik de gyakorlat, tapasztalat nélkül az első csatában elbukik az ember, utána meg jön a méreg, nem is folytatom....
Ti tudjátok, én csak megpróbálok lehetőséget biztosítani csapatjátékhoz de ne libikókázunk azon hogy igen, nem.... akartok csapatjátékot vagy nem ? ennyi.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
PzPuma írta: Tőlem már ment meghívó.
PzPuma írta: Köszönöm minden megjelentnek a csapat csatákat ! remélem sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtatok.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.