Klános Beszélgető

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31006 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

PzPuma írta:

Flaged írta: Aha....szóval akkor rajtunk akartok gyakorlatozni? :sick:

Mit írtam ki ? :)

PzPuma írta: WOWsHU klán tagjainak nem lenne kedve csapatként harcolni pár meccsen ? :)
(megbeszélt időpontban, gyakorlás céljából ! /Training Room/ másik klán ellen, 6-8 fő )

Itt nem az a lényeg hogy ki kivel gyakorlatozik ;) hanem hogy egyrészt a kipróbáljuk, megnézzük a taktikánkat más játékosok, klánok ellen, ne csak egymást üssük. :P
Nem kell itt véresen komoly csatákra gondolni, jó hangulatú de mégis egy kicsit komolyabb hangvételű játékra kell gondolni.
Másrészt, a wowshu tagjai szerintem nem annyira jártassak a csapatcsatákban és ezért ötlött fel bennem hogy esetleg megnézzétek, tapasztalatot gyűjtsetek, netán taktikákat lessetek el. ;)
Ha rossz ötlet volt, nincs gond, lemondom.
Nem kötelező semmi sem de ha már fun klán, akkor üssétek már azt akit tudtok. :evil:
És nem egyből negatív irányba eltolni a dolgokat hogy akkor most te jó ég velünk akarnak gyakorlatozni hogy jól szerepeljenek egy kupán ?
Nem is értem ezt.
A wowshu is indulhat kupán, minden rajtatok múlik ;) de gyakorlat, tapasztalat nélkül az első csatában elbukik az ember, utána meg jön a méreg, nem is folytatom....
Ti tudjátok, én csak megpróbálok lehetőséget biztosítani csapatjátékhoz de ne libikókázunk azon hogy igen, nem.... akartok csapatjátékot vagy nem ? ennyi. :)

Hihihi.... póénnak szántam azt a mondatot! :) Azt hiszem kicsit túl reagáltad a dolgot.
Tanícs mester,tanícsá!
Viccet félretéve.Bármikor szívesen gyakorlatozom bárkivel és jól viselem az építő kritikát. :woohoo:
Valszeg a klánból mindenki így van ezzel.Holnap kössétek fel a gatyátokat,mert nem adjuk olcsón a bőrünket! :evil:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31012 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ma este jövök én is ha beférek.
Kicsit késve reagálok, asszony hazautazott a szüleihez, én meg 2 napja vagy haverral iszok, vagy melózok (bemelegítés disznóvágásra) :D
Hánytól kezdődik a mulatság?
Lehet közben inni 1-2 sört?
Asszony elfogadja holnap indoklásnak, hogy ezért nem takarítottam ki a kocsit? :D

Több
7 éve 10 hónapja #31014 Írta: Flaged
19:00 órától van a gyülekező.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: metalrobi

Több
7 éve 10 hónapja #31019 Írta: Davidhun43
Davidhun43 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

PzPuma írta: Tőlem már ment meghívó.

Elfogadtam reggel köszönöm :woohoo:

Több
7 éve 10 hónapja #31049 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Köszönöm minden megjelentnek a csapat csatákat ! ;) remélem sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtatok. :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, DragonZ, Nik0nosz, Flaged

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31079 Írta: Flaged

PzPuma írta: Köszönöm minden megjelentnek a csapat csatákat ! ;) remélem sok tapasztalattal és élménnyel gazdagodtatok. :cheer:

Mi köszönjük a lehetőséget a REKT klánnak!Jó kis csapatépítő tréning volt ez számunkra.Hát igen,az élmény és a tapasztalat.Nagyon nem mindegy,hogy az ember úgymond minőségi csatákat játszik vagy olyanokat,ahol lámákkal meg kamikazékkal van egy csapatban.Öröm volt nézni mikor 7-8 hajó fegyelmezett hadrendben hajtja végre a hadmozdulatokat,odafigyelve egymásra.No meg persze az ellenfélre is.Van terv,taktikázás és nem megy minden hajó szanaszét a szélrózsa minden irányába.Jó kis buli volt!Már nagyon várjuk a következőt!
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Flaged által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.230 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.