Egyre lilább.vcsaba1968 írta: Na jo és milyen szinü az ég Utopiában.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Benign_Wolf33 írta: Van hogy akkor teszed a jobbat, ha nem a sült galambot röpíted a másik szájába, hanem motiválod valami jó dologra. Ez a fejlődés lényege...
Az hogy úgy álljon hozzá, hogy elolvassa a skill leírását okos döntés lett volna.
Egy próbát szerintem megért! (Aztán az is lehet, hogy legközelebb is megmagyarázza, hogy miért nem tesz meg valamit a célja érdekében. Persze, hogy tudom: kifogás centrikusan is fel lehet fogni a dolgokat, az olyan kényelmes egyébként.)
Ki tudja azért, talán legközelebb el is olvassa ő és más is a következő érdekesen viselkedő skill viselkedését, és ezt pont azért is mondtam és mondom, mert közel az új skill fa, és biztos lesz pár olyan, aki értetlenkedik holott a megoldás ott volt végig az orra előtt.
(Egyébként társadalmi szinten pont nagyon bosszant is a dolog, hogy szülőknek nem megadni kell mindent egy talicska játékkal kezdve, hanem szeretni megfelelően azt a kölköt, és nem a kényelemre, felelőtlenségre nevelni, hanem arra hogy boldogulni tudó(!) emberré legyen mind az anyagi dolgaiban, kötelességeiben mind az emberi kapcsolataiban.)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.