Klános Beszélgető

Több
7 éve 10 hónapja #31418 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

vcsaba1968 írta: Na jo és milyen szinü az ég Utopiában.

Egyre lilább. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31444 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Benign_Wolf33 írta: Van hogy akkor teszed a jobbat, ha nem a sült galambot röpíted a másik szájába, hanem motiválod valami jó dologra. Ez a fejlődés lényege...
Az hogy úgy álljon hozzá, hogy elolvassa a skill leírását okos döntés lett volna.
Egy próbát szerintem megért! (Aztán az is lehet, hogy legközelebb is megmagyarázza, hogy miért nem tesz meg valamit a célja érdekében. Persze, hogy tudom: kifogás centrikusan is fel lehet fogni a dolgokat, az olyan kényelmes egyébként.)
Ki tudja azért, talán legközelebb el is olvassa ő és más is a következő érdekesen viselkedő skill viselkedését, és ezt pont azért is mondtam és mondom, mert közel az új skill fa, és biztos lesz pár olyan, aki értetlenkedik holott a megoldás ott volt végig az orra előtt.
(Egyébként társadalmi szinten pont nagyon bosszant is a dolog, hogy szülőknek nem megadni kell mindent egy talicska játékkal kezdve, hanem szeretni megfelelően azt a kölköt, és nem a kényelemre, felelőtlenségre nevelni, hanem arra hogy boldogulni tudó(!) emberré legyen mind az anyagi dolgaiban, kötelességeiben mind az emberi kapcsolataiban.)

Ok, igazad van. 2 kapitanyom van a nemet BB agon azokat cserelgetem a Tirpitz es a Bayern kozott, de az egyiknek meg nincs meg az 5-os skill, amelyiknel celpontot kell jelolni. Valoszinuleg ez zavart be, hogy egyszer "mukodik" a skill maskor meg nem. Valoban nem olvastam el pontosan (most sem), mert nem vagyok jatekban, majd holnap megteszem. A skill kifejesztese az egyik kapitanyon es a mod feltelepitese is nagyjabol egy idoben tortent. Ettol meg nem kell elsulnie a fejednek es lekezelonek lenned, nyilvan te sem vagy tevedhetetlen. ;)

Több
7 éve 10 hónapja #31446 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ugyan már, a pedagógusnak mindig igaza van :P , ha épp nincs, akkor még inkább :lol:

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31574 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
;)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja reveszlaci által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31575 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Én ugyan nem beszélem az angolt de ez magyarul van
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 10 hónapja #31577 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Nálad pl igen, másnál pl nem...

Oldalmegjelenítési idő: 0.340 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.