Klános Beszélgető

Több
7 éve 10 hónapja #31393 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Mydgard írta:

Benign_Wolf33 írta:

Mydgard írta:

vcsaba1968 írta: Meg kell nézni menyi eset ki a találatoktol,ha nagyon szétlöttek akor nem müködnek mert nincsenek másodlagos állások.

Nem, serulesmentes hajokon, tobb csataban, tobbfele hajon sem mukodtek a masodlagosak, ugyhogy en leszedtem az Aslain modot. Nyilvan feltunt az Amagi klantarsnak, hogy o szarra lotte a Tirpitzemet en meg neman siklottam mellette 4 km-re.

Olvasd el a leírását annak az 5. skillnek, rengetegen nem olvassák el és csak csodálkoznak.

Melyik 5. skillre gondolsz, ami lecsokkenti a masodlagos agyuk szorasat? Itt nem szorasproblema volt, hanem az hogy konkretan egyaltalan nem tuzeltek lotavolon belul. Leszedtem az Aslaint es lass csodat mukodtek. Alapjaraton van fent upgrade, ami 100% survivability-t ad az AA-ra es a secondary agyukra, ugyhogy nem ertem min csodalkozzak.

Még ha mondom akkor se fogadod meg, hanem megmagyarázod lol. Egyébként nem csak te vagy így vele. A skill leírásában van, hogy csak akkor tüzel a másodlagos, ha célpontot jelölsz ki neki.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31394 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
" Secondary Guns

As a general rule, secondary guns fire HE rounds, with the exception of the IJN 140mm, 152mm, and 155mm guns, which fire AP.
Secondaries fire only when an entire enemy ship is visible; if the enemy is partially obscured by an island the secondaries will not fire. "
A másodlagos akkor tüzel, ha van valami a hatótávján belül...

Szerk.
ja, h az 5os skillt betéve magától már nem fog tüzelni, csak ha kijelölsz valamit.
With this skill, the secondaries will not fire at all without manual target selection.
hát ez szuper :angry: , szerencsére még egy darabig nem kell foglalkoznom vele

Mydgard, ha fenn van ez a másodlagos szórásos 5ös skil, maguktól nem fognak tüzelni többet, csak ha kijelölsz nekik vmit.
BenignWolf, ha az "olvasd el a leirását" helyett leirod konkrétan h mi is az állás, pár félreértést megspórolható lett volna.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31407 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Van hogy akkor teszed a jobbat, ha nem a sült galambot röpíted a másik szájába, hanem motiválod valami jó dologra. Ez a fejlődés lényege...
Az hogy úgy álljon hozzá, hogy elolvassa a skill leírását okos döntés lett volna.
Egy próbát szerintem megért! (Aztán az is lehet, hogy legközelebb is megmagyarázza, hogy miért nem tesz meg valamit a célja érdekében. Persze, hogy tudom: kifogás centrikusan is fel lehet fogni a dolgokat, az olyan kényelmes egyébként.)
Ki tudja azért, talán legközelebb el is olvassa ő és más is a következő érdekesen viselkedő skill viselkedését, és ezt pont azért is mondtam és mondom, mert közel az új skill fa, és biztos lesz pár olyan, aki értetlenkedik holott a megoldás ott volt végig az orra előtt.
(Egyébként társadalmi szinten pont nagyon bosszant is a dolog, hogy szülőknek nem megadni kell mindent egy talicska játékkal kezdve, hanem szeretni megfelelően azt a kölköt, és nem a kényelemre, felelőtlenségre nevelni, hanem arra hogy boldogulni tudó(!) emberré legyen mind az anyagi dolgaiban, kötelességeiben mind az emberi kapcsolataiban.)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: taxi176, Jaszon, Nik0nosz

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31412 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Na jo és milyen szinü az ég Utopiában.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 10 hónapja #31414 Írta: taxi176
taxi176 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

vcsaba1968 írta: Na jo és milyen szinü az ég Utopiában.

Kék és napos idő van. 3 fok, 12km északi szél. :)

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31415 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Benign_Wolf33 írta: Van hogy akkor teszed a jobbat, ha nem a sült galambot röpíted a másik szájába, hanem motiválod valami jó dologra. Ez a fejlődés lényege...
Az hogy úgy álljon hozzá, hogy elolvassa a skill leírását okos döntés lett volna.
Egy próbát szerintem megért! (Aztán az is lehet, hogy legközelebb is megmagyarázza, hogy miért nem tesz meg valamit a célja érdekében. Persze, hogy tudom: kifogás centrikusan is fel lehet fogni a dolgokat, az olyan kényelmes egyébként.)
Ki tudja azért, talán legközelebb el is olvassa ő és más is a következő érdekesen viselkedő skill viselkedését, és ezt pont azért is mondtam és mondom, mert közel az új skill fa, és biztos lesz pár olyan, aki értetlenkedik holott a megoldás ott volt végig az orra előtt.
(Egyébként társadalmi szinten pont nagyon bosszant is a dolog, hogy szülőknek nem megadni kell mindent egy talicska játékkal kezdve, hanem szeretni megfelelően azt a kölköt, és nem a kényelemre, felelőtlenségre nevelni, hanem arra hogy boldogulni tudó(!) emberré legyen mind az anyagi dolgaiban, kötelességeiben mind az emberi kapcsolataiban.)

Felesleges ez a hosszú laska szöveg, a pedagógiai kisérleteket nem itt a fórumon kell végezni :evil: :P , ugyanis nem mindenki perfekt angol, simán csak 5 szóban a lényeget el kell mondani :whistle:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja leopardusz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.265 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.