Klános Beszélgető

Több
7 éve 10 hónapja #31350 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
No, akkor, ha nem értenéd, Gaius: holdtöltekor ballagj ki a mezőre, vetkőzz egy szál gatyára, pörögj kitárt karokkal hármat, majd pökj át a bal vállad fölött, s amikor visszafordulsz, megnyílik az átjáró! :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Eper, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja #31351 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Szete58 írta: No, akkor, ha nem értenéd, Gaius: holdtöltekor ballagj ki a mezőre, vetkőzz egy szál gatyára, pörögj kitárt karokkal hármat, majd pökj át a bal vállad fölött, s amikor visszafordulsz, megnyílik az átjáró! :whistle:

Au ez fájt

Több
7 éve 10 hónapja #31352 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

vcsaba1968 írta:

Szete58 írta: No, akkor, ha nem értenéd, Gaius: holdtöltekor ballagj ki a mezőre, vetkőzz egy szál gatyára, pörögj kitárt karokkal hármat, majd pökj át a bal vállad fölött, s amikor visszafordulsz, megnyílik az átjáró! :whistle:

Au ez fájt

Mondtam neked pedig, hogy nem a jobb vállad fölött! :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, leopardusz, DragonZ

Több
7 éve 10 hónapja #31369 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Nagy klán topik

Benign_Wolf33 írta:

Mydgard írta:

vcsaba1968 írta: Meg kell nézni menyi eset ki a találatoktol,ha nagyon szétlöttek akor nem müködnek mert nincsenek másodlagos állások.

Nem, serulesmentes hajokon, tobb csataban, tobbfele hajon sem mukodtek a masodlagosak, ugyhogy en leszedtem az Aslain modot. Nyilvan feltunt az Amagi klantarsnak, hogy o szarra lotte a Tirpitzemet en meg neman siklottam mellette 4 km-re.

Olvasd el a leírását annak az 5. skillnek, rengetegen nem olvassák el és csak csodálkoznak.

Melyik 5. skillre gondolsz, ami lecsokkenti a masodlagos agyuk szorasat? Itt nem szorasproblema volt, hanem az hogy konkretan egyaltalan nem tuzeltek lotavolon belul. Leszedtem az Aslaint es lass csodat mukodtek. Alapjaraton van fent upgrade, ami 100% survivability-t ad az AA-ra es a secondary agyukra, ugyhogy nem ertem min csodalkozzak.

• Gaga
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja #31387 Írta: Gaga
Gaga válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Arra gondolt hogy, az 5.skillnél,ott manuálisan ki kell jelölni mit lőjön,mert addig nem lő semmit sem.De ezek szerint nálad más volt a probléma.

Több
7 éve 10 hónapja #31392 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Nagy klán topik
Ha nem jelölsz ki célt a másodlagosoknak, akkor is fognak lőni amit találnak, nem fognak némán állni.
Ha kijelölsz valamit, azzal csak fókuszálod őket, na meg valamennyivel erősebben fognak tüzelni.

Tudtommal nem is tudod normál esetben a másodlagost elhallgattatni, ahogy pl a légvédelmieket lehet a P-vel...

Oldalmegjelenítési idő: 0.238 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.