Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja #7569 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy nap prémium és egy kikötő hely :
Akció
Működik, hivatalos és végül elnézést de nem tudtam hova írjam így került ide. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7578 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Tényleg működik. Érdemes beregisztrálni, egy perc az életemből és ingyen plusz egy hely 1 nap prémiummal. Köszönet érte.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7580 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Mindenkinek!

Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy a hivatalos Wargaming WoWs oldalon, ahol a statisztikáimat tudom megnézni, mit jelet WR érték?
Én Win Rate-nek gondolnám, de ez valahogy nem jön össze a lejátszott és megnyert meccsek arányával. Legalábbis, én nem találtam meg a matematikai összefüggést köztük.

Van esetleg valakinek konkrét információja erre vonatkozólag? Vagy esetleg tudtok adni egy webcímet ahol utána tudok nézni. (Magyar vagy angol lenne a legjobb, a többi nyelvvel van némi értelmezési problémám. Na nem mintha az angol illetve a magyar olyan jól menne... :P )

Ezer köszönet.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja zstorok75 által.

Több
9 éve 1 hónapja #7591 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem is win rate, döntetleneket belevetted a számításba? Asszem a múltkor is ez okozott kisebb eltérést pár embernél, mikor nézegették azt.

Több
9 éve 1 hónapja #7593 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Szerintem is win rate, döntetleneket belevetted a számításba? Asszem a múltkor is ez okozott kisebb eltérést pár embernél, mikor nézegették azt.

Mi a francért köll azt nézegetni: az ellen hajóit guggereljétek, meg azt, h. hova lőttök... a többi potomság!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7596 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Mi a francért köll azt nézegetni: az ellen hajóit guggereljétek, meg azt, h. hova lőttök... a többi potomság!

Kedves Szete58!

Ez a kérdés nagyon mélyre szántó, és nagyon messzire viheti a beszélgetést, úgyhogy megpróbálom rövidre fogni.
Az emberi társadalomban évezredek óta igenis számít, az egyes személyek csoporton belüli pozíciója, mert ezzel különböző előnyökhöz jut az egyén a csoporton belül. Minél értékesebb valaki, annál, nagyobb az esélye a túlélésre.
Ezek tények, ezen vitatkozni nem sok értelme van.
Ebből az következik, hogy egész életünket befolyásolja a minél jobb csoporton belüli pozíció elérése. Sajnos kizárni nem tudjuk, mert az a közösségtől való elszakadást hozná magával.
Ez alól a játék sem kivétel. Ebből az következik, hogy statisztika mindig is volt, van, és lesz.

Amennyiben te úgy döntesz, hogy te nem akarod felhasználni ezen adatokat, ez legyen a te döntésed.
De kérlek azt is fogadd el, hogy vannak akiket ezen adatok érdekelnek, és fel kívánják használják a maguk céljaikért.
Szóval, Én személy szerint nem azt várom tőled, hogy nézegesd a statisztikámat, csak azt, hogyha rendelkezel a feltett kérdésre vonatkozólag használható információval, azt legyél oly kedves megosztani az itt jelenlévőkkel.

Köszönöm.

Grievous!

Nem igazán értem, hogy ha a WR = Win Rate, akkor mit jelent a Victory/Battle arány?
Illetve mi a különbség.
Az én logikám szerint a Win Rate egy arány szám lenne, ami nem lehet nagyobb 1-nél, és így %-ban kifejezve a leg kezelhetőbb. (Mint ahogy a Victory/Battle mutatja…)
De a WR egy 1-nél nagyobb szám (akár több száz, ezer is), és minél jobban játszik valaki, annál magasabb.
Szóval szerintem nem Win Rate. De akkor mi…?
Erre gondolok...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.331 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.