Szete58 írta: Mi a francért köll azt nézegetni: az ellen hajóit guggereljétek, meg azt, h. hova lőttök... a többi potomság!
Kedves Szete58!
Ez a kérdés nagyon mélyre szántó, és nagyon messzire viheti a beszélgetést, úgyhogy megpróbálom rövidre fogni.
Az emberi társadalomban évezredek óta igenis számít, az egyes személyek csoporton belüli pozíciója, mert ezzel különböző előnyökhöz jut az egyén a csoporton belül. Minél értékesebb valaki, annál, nagyobb az esélye a túlélésre.
Ezek tények, ezen vitatkozni nem sok értelme van.
Ebből az következik, hogy egész életünket befolyásolja a minél jobb csoporton belüli pozíció elérése. Sajnos kizárni nem tudjuk, mert az a közösségtől való elszakadást hozná magával.
Ez alól a játék sem kivétel. Ebből az következik, hogy statisztika mindig is volt, van, és lesz.
Amennyiben te úgy döntesz, hogy te nem akarod felhasználni ezen adatokat, ez legyen a te döntésed.
De kérlek azt is fogadd el, hogy vannak akiket ezen adatok érdekelnek, és fel kívánják használják a maguk céljaikért.
Szóval, Én személy szerint nem azt várom tőled, hogy nézegesd a statisztikámat, csak azt, hogyha rendelkezel a feltett kérdésre vonatkozólag használható információval, azt legyél oly kedves megosztani az itt jelenlévőkkel.
Köszönöm.
Grievous!
Nem igazán értem, hogy ha a WR = Win Rate, akkor mit jelent a Victory/Battle arány?
Illetve mi a különbség.
Az én logikám szerint a Win Rate egy arány szám lenne, ami nem lehet nagyobb 1-nél, és így %-ban kifejezve a leg kezelhetőbb. (Mint ahogy a Victory/Battle mutatja…)
De a WR egy 1-nél nagyobb szám (akár több száz, ezer is), és minél jobban játszik valaki, annál magasabb.
Szóval szerintem nem Win Rate. De akkor mi…?
Erre gondolok...