Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hete - 9 éve 4 hete #7754 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: ...
Ne feledd, ez is orosz technika. Ragasztószalag, nagy kalapács és máris működik.

Aki dolgozott igazi orosz haditechnikai eszközökkel, az tudja, miről beszélek. ;)

Hát, az biztos, hogy nem a top design és a minimalista anyag használat jellemezte őket.
De azért általánosságban elmondható, hogy a Góbi sivatagtól a Szibériáig, mindenhol és szinte minden időjárásban működtek.
Ellentétben a "Király" amerikaitól, aminek az 1. szériája csak Amerikában. A 2. már egy adott országban is, tavasszal. A 3. már 5-tel több országban és már ősszel és nyáron is, stb. stb. 10. pedig megérett arra, hogy propaganda anyagokban elmondhassák, hogy mennyivel jobb, mint a hasonló 2. 3. szériás „Ó-rossz”. Látsd BMP vs. Bradley…
(Persze ez sem mindig igaz. Néha az 3. sem működik még Amerikában sem... :P )
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hete zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #7835 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy olyan kérdésem lenne, hogy AP-vel érdemes csatahajót lőni cirkálóval? Párszor kipróbáltam, de nemigazán hozott hasznot.. Én lőttem rossz helyre vagy inkább a HE a nyerő?

Több
9 éve 3 hete #7837 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés

Get200 írta: Egy olyan kérdésem lenne, hogy AP-vel érdemes csatahajót lőni cirkálóval? Párszor kipróbáltam, de nemigazán hozott hasznot.. Én lőttem rossz helyre vagy inkább a HE a nyerő?

csatahajóval AP (talán kivétel a Tirpitzre lövés szerintem)
cirkálóval cirkálót (helyzet függő oldal áll e ) Ap vagy HE
minden mást he
romboló szerintem HE (bár próbáltam már ap-t és néha jól jöttem ki belőle cirkáló ellen)

De szerintem ez teljesen szubjektív és az sem mindegy melyik hajód áll szemben az aktuális ellenfeles hajóval.

Az övpáncél és a lövedék kettőse határozza meg mivel érdemes lőni éppen:)

Több
9 éve 3 hete #7838 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
A többi az egyértelmű csak láttam videókat amikben cirkálóval AP-vel lövik a csatahajót, mondjuk az új német cirkálóknál láttam ezt.. Meg a T9-es amcsival.. Mobilon nézem, szóval az eredményességét nem látom csak azt, hogy azzal lő és közben dicséri az AP buffot (Hindeburg)

Több
9 éve 3 hete #7845 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én videókban akkor láttam, hogy AP-val lőttek csatahajóra (VA-val), mikor Yamatora lőtt az illető :silly:

Több
9 éve 3 hete #7888 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Kérdés
A játék honlapja szerint tegnap estétől megy a teszt szerver 2. Le is töltöttem, de nem enged belépni, azt írja, hogy nem jó e-mail cím és jelszó (a sima játékba meg be tudok lépni). Van valakinek hasonló problémája?

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.