Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 4 hete #7724 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Letöltöd a MOD-ok közül a legfrissebb magyarítást és máris szép magyar lesz a játék.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Turan11

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• durmi777
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hete #7728 Írta: durmi777
durmi777 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!A magyar nyelv engem is érdekelne arra gondolok ami a wot-ban is van,hogy nem kell töltögetni hanem alapból magyar,én már az idősebb hajósokhoz tartozom és nem tudom megcsinálni félek el....k valamit azután el sem indul.A kérdésem várhato-e olyan magyar nyelvű játék mint a wot?

Több
9 éve 4 hete #7730 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyszer biztosan, már ha lesz elég nagy játékos közösség.

Amúgy nem kor függő, hogy egy MOD-t be másolj a megfelelő mappába. Szépen le van írva, mit és hogyan. Ott olyan nagyon elbaszarintani nem lehet semmit.

Ne feledd, ez is orosz technika. Ragasztószalag, nagy kalapács és máris működik.

Aki dolgozott igazi orosz haditechnikai eszközökkel, az tudja, miről beszélek. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: durmi777

Több
9 éve 4 hete #7731 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta:
Ne feledd, ez is orosz technika. Ragasztószalag, nagy kalapács és máris működik.

Aki dolgozott igazi orosz haditechnikai eszközökkel, az tudja, miről beszélek. ;)

Az biztos !!! ;) :lol:

Megboldogult katonakoromban (rádiós voltam a 9210-eseknél, aki ismerte őket országszerte tudja miről van szó...) volt szerencsém az R405x típusú rádió adó-vevő "készülékükhöz", igazi életreszóló élmény volt...

a kétajtós mahagóni méretű szerkezet alapvető javítási technikája a szolíd oldalbarúgás volt, viszont cserébe ha leesett a tetejére rakott "fülhallgató", (fejbeszélő) minimum 3-4 lábujjat tett hetekre mozdulatlanná... :lol:

És még sok-sok más ruszki cuccról lehetne "regéket" mesélni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 4 hete #7734 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Kérdés
Fel raktam a magyar nyelv módot és nekem nagyon tetszik!

Több
9 éve 4 hete #7742 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
"Update 0.5.1: Public Test"Ezt a hivatalos oldalon találtam,a kérdésem az lenne itt is kapun elég goldot,és kreditet,szabad TP,hogy bármelyik hajót kipróbálhassam?Úgy mint a wotban.

Oldalmegjelenítési idő: 0.365 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.