- Köszönetek: 786
Miért viszel Cleveland-et tier 7-be? Tegyél mellé hetes hajót és nem lesz gond. Eleve nem is engedném szakaszban a tier különbséget. Max. tier 9-10.chapo990 írta:
Storm írta:
Éppen ezért írtam, hogy ez a büntetés. 9-es hajó ledarálná a kicsiket. Akkor vajon melyik a jobb? 1 embernek rossz a csata vagy 12-nek?chapo990 írta: és szerinted melyik durvább az adott egyént nézve, ha egy 9es van 11 kisebb mellett, vagy ha egy kicsi van az összes nagy mellett?
tegyük fel, hogy kis clevelanddel szakaszozok, és feldob 9-be.. még 8ban se egyszerű a köpet lőtávval, ott meg simán az esélytelen kategória lenne.
Olyanra meg, hogy egy hajó ledarálja a többit 100 olyan jut, amikor kifókuszolnak, és tökmindegy milyen erős vagy, szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Jaszon írta: Dobott engem is 6-os hajóval +3 tierbe
Bayer-el
de megmutattam hogy nem szabad lebecsülni a kisebbet
Hát akkor erre nem tudok mit mondani. Elég szerencsétlen kör lehetett.chapo990 írta: Kösz, de nem voltam egyedül, szerinted akkor értetlenkednék itt?
Montana + Hindi volt mellettem. Egyszerűen csak röhely, hogy ott voltunk 3an, két körből elintézett, ráadásul úgy, hogy az egyiknél a cv-nk észrevette, hogy itt az összes ellenséges szúnyog, és ideküldte az egyik vadászát.
chapo990 írta: Szakaszban +-1tier különbség a max, ha a kisebb tiert figyelné az mm, nem lenne előnye a szakaszban nagyobb tierűnek, mivel meccseken +-2tier a különbség - nem lehetne 3tier eltérés, mint így. Ellenben ha a nagyobbat figyeli, és feldobja őket ahhoz képest +2-be, az kibaszás a legkisebbel szemben. Szóval igen, az lenne a logikus, ha a kisebbet figyelné.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.