Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45462 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

Storm írta:

chapo990 írta: és szerinted melyik durvább az adott egyént nézve, ha egy 9es van 11 kisebb mellett, vagy ha egy kicsi van az összes nagy mellett? XD

Éppen ezért írtam, hogy ez a büntetés. 9-es hajó ledarálná a kicsiket. Akkor vajon melyik a jobb? 1 embernek rossz a csata vagy 12-nek?

tegyük fel, hogy kis clevelanddel szakaszozok, és feldob 9-be.. még 8ban se egyszerű a köpet lőtávval, ott meg simán az esélytelen kategória lenne.
Olyanra meg, hogy egy hajó ledarálja a többit 100 olyan jut, amikor kifókuszolnak, és tökmindegy milyen erős vagy, szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt :D

Miért viszel Cleveland-et tier 7-be? Tegyél mellé hetes hajót és nem lesz gond. Eleve nem is engedném szakaszban a tier különbséget. Max. tier 9-10.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Storm által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja #45463 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

Jaszon írta: Dobott engem is 6-os hajóval +3 tierbe :pinch: Bayer-el :whistle: de megmutattam hogy nem szabad lebecsülni a kisebbet :evil:

Grat, akkor te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.

Nem viszek - azt mondtam, tegyük fel.

Más: Frigyessel volt ma egy meccsem, 10ezret tudtam lőni, mielőtt az ellen cv második hulláma a víz alá küldött. Ennyit arról, hogy papíron nekem volt a legnagyobb légvédelmem a 24 játékosból :D

Olyan frusztráló, amikor látod közeledni a repülőket, és tudod, hogy semmit nem tudsz velük kezdeni, ha bb-vel vagy.

Több
7 éve 6 hónapja #45465 Írta: Storm
Ha a cv kinéz magának és egyedül vagy, akkor aztán lehet neked full aa build Montana-d is. Keress aa cirkálókat és maradj közel hozzájuk.

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45467 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kösz, de nem voltam egyedül, szerinted akkor értetlenkednék itt? :)

Montana + Hindi volt mellettem. Egyszerűen csak röhely, hogy ott voltunk 3an, két körből elintézett, ráadásul úgy, hogy az egyiknél a cv-nk észrevette, hogy itt az összes ellenséges szúnyog, és ideküldte az egyik vadászát.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja chapo990 által.

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45468 Írta: Storm

chapo990 írta: Kösz, de nem voltam egyedül, szerinted akkor értetlenkednék itt? :)

Montana + Hindi volt mellettem. Egyszerűen csak röhely, hogy ott voltunk 3an, két körből elintézett, ráadásul úgy, hogy az egyiknél a cv-nk észrevette, hogy itt az összes ellenséges szúnyog, és ideküldte az egyik vadászát.

Hát akkor erre nem tudok mit mondani. Elég szerencsétlen kör lehetett.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Storm által.

Több
7 éve 6 hónapja #45472 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta: Szakaszban +-1tier különbség a max, ha a kisebb tiert figyelné az mm, nem lenne előnye a szakaszban nagyobb tierűnek, mivel meccseken +-2tier a különbség - nem lehetne 3tier eltérés, mint így. Ellenben ha a nagyobbat figyeli, és feldobja őket ahhoz képest +2-be, az kibaszás a legkisebbel szemben. Szóval igen, az lenne a logikus, ha a kisebbet figyelné.

kibaszás a kisebbel szemben, ez jogos, csak éppen nem a wg kibaszása, hanem ilyenkor a nagyobb hajóval közlekedő szakasztárs kibaszik a kisebbekkel. ez van, ez a szabály. személy szerint ezt sem engedném meg, de nemtom te mennyit wotoztál, ott ugye az volt, hogy tier1-2-3 tankok rengeteg spot xp-t kaptak abból, ha spotsebzésük volt 9-10 tieres tankokon. rengeteg olyan szakasz volt, amelyik 1 nyolcas prem tank+ 2 db egyes... aztán azt a csapatot ahova indultak, ezzel nagyjából ki is végezték.

itt is elindult ez a dolog, szerencsére bekorlátozták azzal, hogy egy szint különbség lehet max a szakasztársak között...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.