Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 6 hónapja #45456 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta: és szerinted melyik durvább az adott egyént nézve, ha egy 9es van 11 kisebb mellett, vagy ha egy kicsi van az összes nagy mellett? XD

Éppen ezért írtam, hogy ez a büntetés. 9-es hajó ledarálná a kicsiket. Akkor vajon melyik a jobb? 1 embernek rossz a csata vagy 12-nek?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja #45457 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
9-es a 6-sok között mint bárányok közt a farkas :pinch: egy jó játékos mészárszéket tudna csinálni :sick:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Storm

Több
7 éve 6 hónapja #45458 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Jaszon írta: 9-es a 6-sok között mint bárányok közt a farkas :pinch: egy jó játékos mészárszéket tudna csinálni :sick:

Éppen ezért jó ez, ha a kicsit dobja nagyok közé.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 6 hónapja #45459 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

chapo990 írta: és szerinted melyik durvább az adott egyént nézve, ha egy 9es van 11 kisebb mellett, vagy ha egy kicsi van az összes nagy mellett? XD

Éppen ezért írtam, hogy ez a büntetés. 9-es hajó ledarálná a kicsiket. Akkor vajon melyik a jobb? 1 embernek rossz a csata vagy 12-nek?

tegyük fel, hogy kis clevelanddel szakaszozok, és feldob 9-be.. még 8ban se egyszerű a köpet lőtávval, ott meg simán az esélytelen kategória lenne.
Olyanra meg, hogy egy hajó ledarálja a többit 100 olyan jut, amikor kifókuszolnak, és tökmindegy milyen erős vagy, szétkapnak, mint foxi a lábtörlőt :D

Több
7 éve 6 hónapja #45460 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

bontottcsirke írta:

chapo990 írta: "Szakasznál a legnyagyobb hajó szintje számít. Ezért látni néha tier10ben 7es hajót."

Na igen, rettentő sportszerű is az úgy....

Szerinted az lenne a logikus ha a kisebb hajó figyelné? Nem kötelező eltérő szintű hajókkal bemenni... lehet rakni egyformákat. Az lenne a rossz ha a kicsit figyelné. Sokan ott trükköznének és húznák a statot ezt kihasználva.

Szakaszban +-1tier különbség a max, ha a kisebb tiert figyelné az mm, nem lenne előnye a szakaszban nagyobb tierűnek, mivel meccseken +-2tier a különbség - nem lehetne 3tier eltérés, mint így. Ellenben ha a nagyobbat figyeli, és feldobja őket ahhoz képest +2-be, az kibaszás a legkisebbel szemben. Szóval igen, az lenne a logikus, ha a kisebbet figyelné.

Példa: Fogsz egy bismarckot. Én hozok melléd egy missourit. A te logikád szerint a kisebbet kéne nézni. Berak egy olyan meccsre ahol tier8 a max, vannak hetesek, hatosok és ÉN egy missourival. Ez de rohadt sportszerűen hangzik. :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon, Storm

Több
7 éve 6 hónapja #45461 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
Dobott engem is 6-os hajóval +3 tierbe :pinch: Bayer-el :whistle: de megmutattam hogy nem szabad lebecsülni a kisebbet :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.345 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.