Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 6 hónapja #45380 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Barátságos kis semmiség:
13km-re lő, de 18kts a max sebessége, ha nem kevesebb, van fightere, 2 tornya 2-2 csővel. Pontos, és gyújtogat, tud citezni messzire is-ha olyan a cél. 2 oldalon 2 torpedócsöve van.
Ha utolérik akkor szétszedik, de ha a csapat nyomul akkor vígan támogat.

Volt már vele krakenem, 1. Az is full eseti. Azt a végletet tudom mutatni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45403 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
A WR-en gondolkoztam, miután tegnap mentem egy sorozatos kb 10 csatás bukót, ráadásul jó részét szakaszban. Vagy mindannyiunk egyszerre nem volt a topon, vagy valami WG feketelistán voltunk :)

Na de mi lenne, ha valaki csinálna egy kísérletet, hogy elindít 100 csatát és nem csinál semmit, kilép. Bunkóság lenne, szóval tegyük fel elméletben. A nagy számok törvénye alapján kb 50%-ra kellene kijönni a vereség-veszteségnek, nem? Ebből az következne, hogy akinek 50% alatt van a WR-je, az gyakorlatilag csak ront a helyzeten? :D Aki 50% körül van, az meg olyan, mintha ott se lenne. Vagy rosszul gondolom?

(Szerk: Ott gondolom rosszul, hogy ilyenkor a csapatnak stabilan -1 játékos erőforrás. :) )
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Corvinus

Több
7 éve 6 hónapja #45405 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: A WR-en gondolkoztam, miután tegnap mentem egy sorozatos kb 10 csatás bukót, ráadásul jó részét szakaszban. Vagy mindannyiunk egyszerre nem volt a topon, vagy valami WG feketelistán voltunk :)

Na de mi lenne, ha valaki csinálna egy kísérletet, hogy elindít 100 csatát és nem csinál semmit, kilép. Bunkóság lenne, szóval tegyük fel elméletben. A nagy számok törvénye alapján kb 50%-ra kellene kijönni a vereség-veszteségnek, nem? Ebből az következne, hogy akinek 50% alatt van a WR-je, az gyakorlatilag csak ront a helyzeten? :D Aki 50% körül van, az meg olyan, mintha ott se lenne. Vagy rosszul gondolom?

(Szerk: Ott gondolom rosszul, hogy ilyenkor a csapatnak stabilan -1 játékos erőforrás. :) )

Szerintem nem jönne ki az 50%. Aki 50% alatt van az igazából a -1. játékos. Az 50% körüliek már tudják, hogy mit kéne csinálni csak a helyes döntés hiányzik. Még mindig a csapaton múlik, hogy mi lesz az eredmény de legalább már nem hátrány, hogy ő is a csapat tagja. 60%+ már elég ügyes, hogy kompenzálja a többi játékost.
A jó szakasz ennél többet is tud hozni, a rossz meg nem ad semmit hozzá csak van kivel beszélgetni csata alatt..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
7 éve 6 hónapja #45407 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: A WR-en gondolkoztam, miután tegnap mentem egy sorozatos kb 10 csatás bukót, ráadásul jó részét szakaszban. Vagy mindannyiunk egyszerre nem volt a topon, vagy valami WG feketelistán voltunk :)

Max akkor lenne 50% körül ha ugyanannyi ember lenne mindkét csapatban. 1 hajó hátrány is sokat tud számítani még 10vs10-nél nagyobb meccseken is.

Több
7 éve 6 hónapja #45418 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
Régebben úgy számolgattuk, hogy 45-50% között csak átlag alatti vagy gyenge a játékos, valamit még hozzátesz a csatához. Csak hát a többiek jobbak és így többnyire ő veszít. 40-45% volt az AFK játékos, mintha ott se lenne. KB 40% alatt meg gyakorlatilag érdemes lenne kezdésnél agyonlőni. Ha minden csatában AFK lenne se lehetne 40% alatt, szóval nagy valószínűséggel aktívan akadályozza a csapatát. De ez még WOT-nál volt, ott kicsit más a felállás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Corvinus

Több
7 éve 6 hónapja #45419 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én átlag alatti,gyenge vagyok.... :( :(
wows-numbers.com/player/507776634,Mcarthur73/?type=all

de azért fejlődgetek na.. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.478 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.