Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 6 hónapja #45509 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Elnézést kérek, hogy megszakítom a gondolatmenetet.
Kaptam egy kupont, de a hozzá kapott két leírás egymásnak ellent mond a kedvezmény mértékét tekintve:

Az első:

30% OFF EVERYTHING - WORLD OF WARSHIPSNEW

Enjoy an exclusive 30% discount on any World of Warships package - valid for 7 days only

A második az Információjelre víve a kurzort:

The coupon gives a one-time 10% discount on any package purchased in World of Warships. The coupon is valid for 7 days from the date of receipt and is not applicable to doubloons, special offers, discounted items and limited-time offers.

Most 10%, vagy 30% kedvezményt vehetek igénybe? Ennek függvényében használnám.Segítségeteket előre is köszönöm!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja #45510 Írta: pgergo77
pgergo77 válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

Jaszon írta: Dobott engem is 6-os hajóval +3 tierbe :pinch: Bayer-el :whistle: de megmutattam hogy nem szabad lebecsülni a kisebbet :evil:

Grat, akkor te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt.

Nem viszek - azt mondtam, tegyük fel.

Más: Frigyessel volt ma egy meccsem, 10ezret tudtam lőni, mielőtt az ellen cv második hulláma a víz alá küldött. Ennyit arról, hogy papíron nekem volt a legnagyobb légvédelmem a 24 játékosból :D

Olyan frusztráló, amikor látod közeledni a repülőket, és tudod, hogy semmit nem tudsz velük kezdeni, ha bb-vel vagy.

Ne haragudj, de picit értetlen vagyok. Nem magát a jelenséget nem értem, csak a tényeket. Azt mondod, Frigyessel vagy, a második sloton másodlagos van, van melletted egy Hindenburg és egy Montana, és mégis azt gondolod hogy papíron neked a legjobb a légvédelmed a 24 játékos közül?

Több
7 éve 6 hónapja #45511 Írta: FeketeHarren
FeketeHarren válaszolt a következő témában: Kérdés
Én a tankosban kaptam és használtam fel kupont (bár ott a két leírás azonos volt), kattints arra, hogy megvásárolod és akkor kiadja a vásárlási oldalon az akciós kupon bejelölésének lehetőségét, ha azt bejelölöd, akkor meglátod, hogy mekkora akcióról van szó, mert azonnal átírja az akciós árra az eredeti árat. (persze, ha csak 10%-ot ad és nem akarod megvenni, akkor nem folytatod a vásárlást)

Acetil_coenzim_A írta: Elnézést kérek, hogy megszakítom a gondolatmenetet.
Kaptam egy kupont, de a hozzá kapott két leírás egymásnak ellent mond a kedvezmény mértékét tekintve:

Az első:

30% OFF EVERYTHING - WORLD OF WARSHIPSNEW

Enjoy an exclusive 30% discount on any World of Warships package - valid for 7 days only

A második az Információjelre víve a kurzort:

The coupon gives a one-time 10% discount on any package purchased in World of Warships. The coupon is valid for 7 days from the date of receipt and is not applicable to doubloons, special offers, discounted items and limited-time offers.

Most 10%, vagy 30% kedvezményt vehetek igénybe? Ennek függvényében használnám.Segítségeteket előre is köszönöm!

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45512 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Nagyon szépen köszönöm! Megnézem!

A másodikat elírták.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Acetil_coenzim_A által.

Több
7 éve 6 hónapja #45554 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés

pgergo77 írta: Ne haragudj, de picit értetlen vagyok. Nem magát a jelenséget nem értem, csak a tényeket. Azt mondod, Frigyessel vagy, a második sloton másodlagos van, van melletted egy Hindenburg és egy Montana, és mégis azt gondolod hogy papíron neked a legjobb a légvédelmed a 24 játékos közül?

Na, akkor elmagyarázom. Pont az volt a lényeg, hogy papíron én voltam a legjobb - értsd, nekem volt a legmagasabb pontszámom az aa sorban a 24 játékosból. Mégis tehetetlen voltam egy Monti, meg egy Hindi mellett egy 8as japó cv ellen. Ergó ennyit érnek ezek a számok.....

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45555 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

pgergo77 írta: Ne haragudj, de picit értetlen vagyok. Nem magát a jelenséget nem értem, csak a tényeket. Azt mondod, Frigyessel vagy, a második sloton másodlagos van, van melletted egy Hindenburg és egy Montana, és mégis azt gondolod hogy papíron neked a legjobb a légvédelmed a 24 játékos közül?

Na, akkor elmagyarázom. Pont az volt a lényeg, hogy papíron én voltam a legjobb - értsd, nekem volt a legmagasabb pontszámom az aa sorban a 24 játékosból. Mégis tehetetlen voltam egy Monti, meg egy Hindi mellett egy 8as japó cv ellen. Ergó ennyit érnek ezek a számok.....

Fussunk neki még egyszer. Milyen pontszám? Milyen sor? A három hajó közül neked volt a leggyengébb légvédelmed.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pgergo77

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.