Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #45557 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

pgergo77 írta: Ne haragudj, de picit értetlen vagyok. Nem magát a jelenséget nem értem, csak a tényeket. Azt mondod, Frigyessel vagy, a második sloton másodlagos van, van melletted egy Hindenburg és egy Montana, és mégis azt gondolod hogy papíron neked a legjobb a légvédelmed a 24 játékos közül?

Na, akkor elmagyarázom. Pont az volt a lényeg, hogy papíron én voltam a legjobb - értsd, nekem volt a legmagasabb pontszámom az aa sorban a 24 játékosból. Mégis tehetetlen voltam egy Monti, meg egy Hindi mellett egy 8as japó cv ellen. Ergó ennyit érnek ezek a számok.....

A Frigyesen 82 az AA alapból, a Hindinek 97 alapból, amit a Frici még az összes fejlesztéssel se fog elérni, és mint minden cirkáló nyilván fel van húzva maxra, ami a Hindinél 100 .... mellesleg minden cirkálónak jobb a légvédelme a saját Tierjében lévő csatahajóknál.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 6 hónapja szabi62 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 6 hónapja #45558 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Kérdés
kösz a pontosítást, bár nem ez volt a lényeg továbbra se.

Több
7 éve 6 hónapja #45611 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

chapo990 írta:

pgergo77 írta: Ne haragudj, de picit értetlen vagyok. Nem magát a jelenséget nem értem, csak a tényeket. Azt mondod, Frigyessel vagy, a második sloton másodlagos van, van melletted egy Hindenburg és egy Montana, és mégis azt gondolod hogy papíron neked a legjobb a légvédelmed a 24 játékos közül?

Na, akkor elmagyarázom. Pont az volt a lényeg, hogy papíron én voltam a legjobb - értsd, nekem volt a legmagasabb pontszámom az aa sorban a 24 játékosból. Mégis tehetetlen voltam egy Monti, meg egy Hindi mellett egy 8as japó cv ellen. Ergó ennyit érnek ezek a számok.....

a számok önmagában nem sokat mondanak, csak viszonyítás egymáshoz. ugyanakkor ha nem volt még AA lőtávnövelőd sem, akkor nem lehetett több mint a Montanáé, vagy a Hindié.

függetlenül attól, hogy mit mutat a csata elején...
más kérdés persze az, hogy azt hittem, tizes CV-vel gyűlt meg a bajotok, de nyolcassal ? méghozzá nyolcas japán CV-vel ? egy Shokakunak a 8 db torpedósa meg süllyesztett el ugy, hogy melletted volt 2 tizes hajó ? hol melletted ? 10km-re ? és bekaptál egy Yamatotol 5 citadellát, a maradékot meg letorpedoztak ? mert detonation-n kívul ha akar se tud elsullyeszteni téged, kizárt dolog... replay van ? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pgergo77

Több
7 éve 6 hónapja #45613 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez normális dolog?
(elvesz az MM 1tier-t tőlünk ,legalsó sor T-22 és nem adja vissza sehol...)

Mellékletek:

Több
7 éve 6 hónapja #45615 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Mcarthur73 írta: Ez normális dolog?
(elvesz az MM 1tier-t tőlünk ,legalsó sor T-22 és nem adja vissza sehol...)

1 tier különbség gyakran van, de az lássuk be nem perdonto semmilyen szempontbol :)
tobbet számít az, hogy aki bejon, azok kozul hány stock hajo, lehet a tuloldalt abbol volt tobb
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73

Több
7 éve 6 hónapja #45625 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali.
Ebben a honában lehet leárazást várni a prémium hajókra?
Köszönöm!

Oldalmegjelenítési idő: 0.344 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.