Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29823 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Magas szintű japán cirkálókon asszem csak Takao/Atago tud normálisan torpedózni, mint mindenki más.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29825 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Magas szintű japán cirkálókon asszem csak Takao/Atago tud normálisan torpedózni, mint mindenki más.

olyan jó torpedó mint az Atago/Takaon nincs másik cirkálón sehol, teljesen körbe 16 db 10km-s torpedó, 9km spot táv mellett...

viszont a Zaon bár hátul vannak a kilövőállások, de előre lehet fordítani őket, végeredményben nem annyira jó cucc mint az Atagoé, kicsit olyan mintha oldalra tudna lőni középről, jobban ki kell fordulnia oldalra mint mondjuk a németek, de nem annyira xar mint az összes többi japánnak.
ritkán lehet használni egyébként, de egy órája egy sziget mogul meglepett egy NC. olyan 6km-ről :)
aztán elindult felé 72 csomóval a 10 torpedó ami egy oldalról hirtelen kiszórható, és ezek nem olyan picit sebeznek ám mint a Tirpitz torpedói, vagy az oroszok, nem, ezek minőségi Shima torpedók egytől egyig... :D,
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #29829 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Murmansk vagy Texas ? :)

Több
8 éve 5 hónapja #29836 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Grievous írta: Magas szintű japán cirkálókon asszem csak Takao/Atago tud normálisan torpedózni, mint mindenki más.

olyan jó torpedó mint az Atago/Takaon nincs másik cirkálón sehol, teljesen körbe 16 db 10km-s torpedó, 9km spot táv mellett...

Azért ez nem teljesen igaz: Az OK, hogy "teljesen" körbe, de ha egy oldalt nézel, akkor oldalra van 30 fok átfedés, míg másoknál ha van akkor bőven több, de az egész elengedési szög kisebb.

Puma

Csak azon múlik mit szeretsz játszani, esetleg még számításba veheted, hogy elérhető lesz-e az említett hajók nemzeteiben számodra olyan ág, vagy hajó, amire dedikált kapitányt szeretnél a fenti hajókban képezni előre...

Én a ranked Doubloonból pont azért vettem meg a Murmanskot, mert nem volt orosz prémiumom, és a főág sem teljes... de ez én voltam, akkor...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
8 éve 5 hónapja #29842 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Mindkét nemzetnél t 9-10 nél tartok.
Mindkettő ággal szeretek játszani ezért is gondolkodok e kettő hajóban. (ill rankedes goldból ennyit tudok még költeni)
Murmansk átl sebzés, kredit ? (texas megvan máshol... :) )
Játékélmény majd a kredit szerzés a sorrend.

Több
8 éve 5 hónapja #29846 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Majd statoldalakon rámkeresel, mert alapból nem követem...
Egyéni élmény: jól fordulgat, de ha vissza kéne kanyarodni veszély miatt, és rosszkor kap el egy akár t7-es BB salvo akkor ennyi volt... egyébként meg lehet vele vadászgatni a cruiser citadellákat, BB-k ellen is kíváló+ minden csöve ami elöl van tud is előre lőni, ami egyszer kétszer jól jöhet.

Többi rajtad...

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.