Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29181 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem egyes hajók "festése" bejön (Kongou, Nachi, Haguro, Takao). Csak igaz, semmiben se térnek el a sima hajóktól, Takaonak meg normál credit és xp hozama van, de legalább az emberek elhiszik, hogy Atagod van, ha a kikötő nem Yokosukara van rakva :D

Más (nem wows-szal kapcsolatos):
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy ha elindít egy videót, akkor változóként van, hogy 3-6 erct kell várni, hogy elinduljon a lejátszás? Legalábbis a lejátszó bekapcsol, de olyan mintha le lenne fagyva, de 3-6 perc után elindul, a hang 0:00-tól, de a kép közel ott, aohl kéne tartania. Ilt az egyik USB slotomnál az egeret nem érzékeli a rendszer (de pen drive-ot igen). Ilt zenelejátszó is nehezen indul. (apu driveremet meg valami baja volt, valahogy rendbe tettem, radeon hd8330, integrált)

Ismerőst felhívtam, valami vírusra tippel, ami a drivereimet érinti, rendszer visszaállítást próbáltam, nem hozott sikert. Win 8.1 újrarakása tünik eddig a megoldásnak ,de valami szakinak egyéb tippje, hogy ezt elkerüljem?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29183 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Valami jobbfajta virusirtót kell futtani, v malwareirtót, a legalaposabb kereséssel, érzékenységgel. Drivert inkább frissiteni kell sztem, mint visszaállitani.

Több
8 éve 5 hónapja #29188 Írta: Grievous
Az egsézet probáltam visszaállítani egy nappal korábbi állapotra.
Drivert frissítettem, legalábbis ami az Iobit driver frissítője talált, mert az amd-é 25%-nál közölte, hogy nem rakta fel a drivert.

Egy AdwCleanert lefuttattam. De lehet letöltök egy pandát, most egy kb 1 éve inaktív eset vírusírtóm van (próbaverzió), de nem igen volt gondom eddig.

Több
8 éve 5 hónapja #29190 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
hát egy avast v panda v eset azért kell a géphez... :woohoo: :whistle:

Több
8 éve 5 hónapja #29200 Írta: Grievous
hát, avast eszi a gépet, ilt sokan nem használnak vírusirtót, több éve

Több
8 éve 5 hónapja #29205 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Prohardver.hu-n azt hiszem van promó topik ahol 180 napos fullos vírusírtók mennek, csak regelni kell... megéri.

Ha az egy éve inaktív vírusírtó nem kapott leíró, és adatbázis frissítéseket, az kb olyan mint ha nem lenne...

Oldalmegjelenítési idő: 0.407 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.