Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29207 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: hát, avast eszi a gépet, ilt sokan nem használnak vírusirtót, több éve

Elhiszem h sokan nem használnak virusirtót, ilyen-olyan okokból, csak aztán közülük kerülnek ki majd a gyakori windows ujratevők is... :evil:

Nekem avastom van, ugy 10 éve és elhiheted nekem h nem eszi ;)
A régi szép időkben esetleg ette, mikor kevés volt a memória a gépekben, meg az egyéb, de manapság, mikor 4 8 16 gigákkal dobálózunk, elhanyagolható az igénye.
szerintem virusirtó egyszerűen KELL a számitógépbe, én pl nem mernék hosszabb ideig nélküle létezni. virust bármikor be lehet kapni, s féltem egyrészt a felgyűlt rengeteg adatot, másrészt meg utálom a windows telepitéseket... Ez miatt én megelőzni akarom a bajt :whistle:

s melléje meg egy spywarekeresőt is jobb rendszeresiteni, van mikor kell az is.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29208 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés
No, vettem egy Belfastot annak ellenére, hogy totál kezdő vagyok. Tudom, hogy alapesetben ez nem jó ötlet, de mivel WoT-ban sem vagyok teljesen elveszve (odaát csak századosnak hívnak :evil: ), nem hiszem, hogy ne tanulnék bele hamar. Nagyon sokat nézegettem a prémhajókat, hogy mi lenne nekem megfelelő. Nyolcasokkal nem akartam kezdeni, pedig a Prinz Eugen nagyon vonzott, már csak a neve miatt is, ezért a hetesekből választottam, jó sok teszt olvasása után. Így lett a Belfast.

Az első négy meccsem jó szar volt annak rendje és módja szerint, utána megnéztem pár videót a használatáról és itt jönne a kérdésem.

Mekkora esély van arra, hogy nerfelni fogják a Belfastot? Az én kezemben még messze nem OP (majd egyszer az lesz), de az, amit a videókban látok és amit nagy ritkán én is össze tudok vele hozni, az már nevetséges. Ráadásul ha párban van egy rombolóval, gyakorlatilag permastealth-ben tud lenni szinte végig közepes távon is és úgy darál. Kicsit sokat hallom videósoktól, hogy már-már OP a hajó (majd ti megcáfoltok), ezért tartok attól egy kicsit, hogy előbb-utóbb eléri a nerf. Van erre reális esély?

Több
8 éve 5 hónapja #29209 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Esetleg egy BIOS frissítés is segíthet. Inkább kicsit megfáradt a rendszer mint vírus.. a visszaállítgatásnak nem sok értelme van, inkább több kárt csinál mint hasznot.

Több
8 éve 5 hónapja #29210 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Shogun százados :)
Szerintem kicsi rá az esély. Avatott kezekben valóban OP de a játékosok nagy része nem tudja kihasználni a hajót. Ráadásul ha meglátják azonnal kapja a fókuszt.

Több
8 éve 5 hónapja #29213 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés

Shogun írta: No, vettem egy Belfastot annak ellenére, hogy totál kezdő vagyok. Tudom, hogy alapesetben ez nem jó ötlet...

Valóban nem jó ötlet

Több
8 éve 5 hónapja #29214 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezt a kérdést majd Te fogod eldönteni! :cheer:

Meg kell szokni, mint minden hajót! Ha ráérzel, jó kis pillanatokat fog szerezni neked! :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.