Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja #29215 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés

SirHiggins írta:

Shogun írta: No, vettem egy Belfastot annak ellenére, hogy totál kezdő vagyok. Tudom, hogy alapesetben ez nem jó ötlet...

Valóban nem jó ötlet

Nem kell féltened, nem az a típus vagyok, amelyikből odaát rengeteg van, akik megvesznek minden prémium szart és nem tudnak velük játszani húszezer csata után sem, közben meg panaszkodnak mindenkire ;)

Azért a Belfastot vettem, mert ezt találtam "kezdőbarátnak" és azt kell hogy mondjam, ez egy kegyetlenül g*ci hajó. De nagyon. Nem is tudom, kinek a fejéből pattant ki az ötlet, hogy menj be a verekedő zónába, állj meg, nyomd a füstöt és ölj. Az előző csatámban nem egy csatahajót elkaptam így, a végén egy Scharnhorst-ot is. Szerencsétlen csak jött felém megállás nélkül, már 4 km-en belül járt és még mindig nem vett észre, pedig megállás nélkül lőttem. Mindezt egy HAT pontos kapitánnyal. Állsz és nyomod a repeszt.
A rombolók teljesen esélytelenek, meglátnak, megijednek, nyomja a füstöt, én a radart és annyi volt. Cirkálók ellen közép vagy rövidtávon gyilkos az AP.

Eddig csak tíz meccsem van, amiből nem szűrhető le semmi. Amíg nem néztem utána, hogy mit hogyan kell, azt sem tudtam mit csináljak. Viszont így, hogy már van rálátásom a hajóra, nevetségesen egyszerű. Majd egy jó 50-70 csata után lesz érdekes, hogy mit hozok ki belőle.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #29216 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor jó :P
Azért nem árt résen lenni, a füst általában -ha vannak a fotoszintetizáláson túllépett ellenfelek is- vonzza a torpedókat, meg magasabb tierben van radar is.
A választás minden esetre dícséretes, Royal Navy :kiss:

Több
8 éve 5 hónapja #29217 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

SirHiggins írta:

Shogun írta: No, vettem egy Belfastot annak ellenére, hogy totál kezdő vagyok. Tudom, hogy alapesetben ez nem jó ötlet...

Valóban nem jó ötlet

Ja. Szerintem is Tirpitzcel köllött volna kezdenie! :P

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29226 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Tud valaki valamilyen konkrét infót a Missouri hogyan, mennyiért fog bekerülni a játékba???
Megvásárolható lesz, vagy kifejleszthető??! :blush:
Vagy mi a szösz?! :side:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Fujipapa által.

Több
8 éve 5 hónapja #29228 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Free XP- ért lesz, ennyi biztos... többi találgatás!

Több
8 éve 5 hónapja #29229 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Vajon mennyiért fogják adni???
Bérlet lesz vagy vásárolható?

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.