Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29236 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Free xp-ért megveheted simán, az ára kérdéses, de volt egy kép a leírásáról, most ott szerepelt egy 800k free xp mennyiség, de hogy valóban annyi lesz-e az más kérdés.

Bios frissítés? Ennyire nem szeretnék belenyúlni a gépbe :D 3 éve vettük, azóta se volt újrarakva a win. Ma megkaptam a lemezt, csak serial keyt kerestem ,de csak holnap rakom fel, addig egy avastot lefuttatok (még emlékszek a régi, szürke egyszerű avastra, majd az új a régi, 128 mega ramos (nemtom mennyi volt) laposomat megette :D (fujitsu simens: amilo L7600 asszem)
Ilt az esetet le akartam szedni anno, elvileg lejött, uninstallok közt nincs, de a program köszöni szépen, fut :D

Amúgy wowsot nem néztem meg, hogy reagál most rá.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Fujipapa

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #29240 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
az esettől tudtommal elég nehéz megszabadulni :evil:

Ugy két napig nem volt a ws inditva, most este elinditottam, frissités stb, majd ahogy belépek a kikötőbe, hozzám vágott 4 v 5 szlotot. kérdésem az lenne, h mirefel kaptam? :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 5 hónapja #29243 Írta: Grievous
Vettem észre, de szépen takarít cserébe

Oh, avast kicsi öli a gépemet, lehet zavarja az eset XD

Több
8 éve 5 hónapja #29244 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Mert javítottak egy hibát , e -mailt kaptam róla tegnap előtt. A teljesített küldikrért , amiket már megcsináltál és a hajó a kikötőben volt már, azért kaptad , mert nem mindenkinek írta jóvá a gép .
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #29269 Írta: Grievous
Na, win felrakva, csak kicsit nem akarta az igazságot az elején, de fél óra után "meggyőztem". Szóval rakjam fel az avastot?

Ilt:
Ugye wows installer nem fogja 0-ról felrakni a cuccokat, ha megvan a játék teljes tartalma, mert másik mappában volt? (vagyis felrakom a launchert, majd utána nem kezdi-e letölteni mindent, mert az elégé szenvedés lesz, a gépnek)

Több
8 éve 5 hónapja #29270 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Ugye wows installer nem fogja 0-ról felrakni a cuccokat, ha megvan a játék teljes tartalma, mert másik mappában volt? (vagyis felrakom a launchert, majd utána nem kezdi-e letölteni mindent, mert az elégé szenvedés lesz, a gépnek)

Nem, én is így szoktam újra rakni mivel nem tudom újra letölteni a teljes játékot...
Win fel, WoWS_internet_install_eu.exe elindít így az alap telepítés megvan majd a lementet játék mappát átmásolom és kész.(eddig sose volt gondom a játékkal)

Oldalmegjelenítési idő: 0.369 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.