Csak egy gyors kérdés...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #21715 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

Get200 írta: A célzásról. :)

Köszönöm,érdemes megnézni a 3. perc körül a lényeg.Itt ha cirkáló a célpont 1.5 x értékkel számol.

Elmennek a picsába jogy állandoan basztatják a célzást .Egyébkénz idönként 16 km ad meg de olyan beosztás meg nincs megint,ha meg a sebbeséget is figyelembe kell venni jo lenne az is megadná estleg a földhajlatot szélerösséget ,szélirányt meg ilyeneket, meg a légnyomást és páratatalmat mert ezek mind befolyásolják a röppályát.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #21716 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: ha meg a sebbeséget is figyelembe kell venni jo lenne az is megadná estleg a földhajlatot szélerösséget ,szélirányt meg ilyeneket, meg a légnyomást és páratatalmat mert ezek mind befolyásolják a röppályát.

úgy érted pl jégesőben kicsit fentebb kellene célozni mert a jég lenyomja a lövedéket? :silly:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #21720 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta:

vcsaba1968 írta: ha meg a sebbeséget is figyelembe kell venni jo lenne az is megadná estleg a földhajlatot szélerösséget ,szélirányt meg ilyeneket, meg a légnyomást és páratatalmat mert ezek mind befolyásolják a röppályát.

úgy érted pl jégesőben kicsit fentebb kellene célozni mert a jég lenyomja a lövedéket? :silly:

ugy értem nagyobb a közegellenállás

Több
8 éve 10 hónapja #21735 Írta: fefekiraly
fefekiraly válaszolt a következő témában: Kérdés
A célzásról:

Valami videóban láttam talán iChase félében, és nekem a következő maradt meg:

A max zoom-ban látod hogy hány sec becsapódási idő. Ha egy new mexet látsz a célkeresztben, és mondjuk 10 sec a lövedék repülési ideje, akkor a new mex közepét a 10-es re kell célozni. Természetesen ha full párhuzamosan mentek, és ő max sebességgel.

Elvileg a repülési időt 1:1 ben számolhatod az amcsi csatahajókra (21kts sebesség)

Tehát a többi hajónál már nagyobb előretartást kell adni a sebességtől függően.

És itt jön az, hogy a profik nézik a hajó típusát, irányát, fordulását, a füstöt stb.

De ha azt mondom, hogy 30-32 kts sebességig 1,5x előretartást adsz, rombolókra meg 2x akkor nem sokat tévedsz.

Igazából ez csak a lassan töltő csatahajóknál és pár cirkálónál érdekes. Aminek 15sec alatt van az újratöltése, ott simán belövöm a 2-3 sorozatra.

Több
8 éve 10 hónapja #21742 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
valószínűleg azért hangzik más módszernek, mert valaki pl. az említett iChase a hajó közepére adja meg, valaki meg az orrától. a New Mex hosszát figyelembe véve az kb ugyanaz, mint 10/2=5-re célozni a hajó orrától max zoom-on.
persze mindez velünk párhuzamosan haladó hajókra érvényes, egyéb esetekben (ez a legtöbb) egy ellipszis átlókon kell elképzelni hogy hova lövünk... :)

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #21743 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés
nah most végképp megkavarodtam megint xD

de nagyjából értem a vidit

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.