Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hete #18655 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Csak akkor adja meg, ha manuálisan jelölöd ki a repülőket és úgy szed le 30-at. Nem értem miért így kellett megoldani a rendszert, de ez van :S

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete - 9 éve 1 hete #18657 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Csak akkor adja meg, ha manuálisan jelölöd ki a repülőket és úgy szed le 30-at. Nem értem miért így kellett megoldani a rendszert, de ez van :S

Akkor adja ha a repülők X százalékát lelövöd egy csatában. Legyen az CVs repülő vagy felderítő/vadász.. ha jól rémlik 30% de lehet, hogy több..
Hogy saját vadászokkal vagy légvédelemmel az mindegy, mondjuk vadászokkal picit egyszerűbb :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hete Get200 által.

Több
9 éve 1 hete #18661 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Toweliee írta: T6 felett megéri az Expert Marksmans skillt használni? Nem tűnik soknak azokon a szinteken már a 0,7fok/s.

nem tierfuggo, meg nem is cirkalo fuggo :)

egyreszt hasznos, de most ugynezem, hogy elereto idovel az otos kepesseg, + mondjuk 2-3.
valahol azt olvastam, hogy 18-ig mehet max, ez hulyesegnek tunik, de a 17-rol 18-ra mar 370 000 xp.
namost, kell valamit ovatosan becsulni, hogy van-e eselyed az otos skillre, ha nincs, akkor egy negyes, a maradekot meg lehet osztani lejjebb.

pl masodik szinten szerintem nelkulozhetetlen az incoming fire alert, es nagyon hasznos az expert marksman illetve ha érzékeny rá a hajo(osszes rombi/Atago) last stand.
harmadikon csatahajonak kell a +1 javitas, 9-10 szinten a cirkalokon is van javitas, meg akkor mar ad a radarra egyebekre... ha olyan a kapitány, aki idovel 9-10 szintu hajokon fog szolgalni, akkor szerintem kell a superintendent, de ha tetszik mondjuk a Cleveland, es megtartod orokre, neki valoszinuleg jobban jarsz a Vigilanceval, amitol a torpedokat veszi eszre hamarabb...

ha otos skillt is teszel rá, akkor minel hamarabb meglegyen az otos, minden szinten csak egy kepesseged lehet, ha eleve nem tervezel ötösre, akkor kettesbol valaszhatsz ra 2-3 skillt is akár...

no ennyi bevezetovel :D mit is csinall az expert marksman ? nem losz tole semmivel pontosabban, viszont a hajohoz képest tul lassu toronyforgas megoli a jatekelmenyt... soxor átfordul a hajo, és nem tudsz utánaforogni a toronnyal...

csatahajon elfogadhato szerintem, pláne magasabb szinten a 45-50 sec/180 fok, cirkaloval lehet elni muszajbol a 36 fokkal, 30 teljesen rendben van egy atlagos nyolcas cirkalo fordulasahoz kepest, azaz 7-8 sec rudder time/7-800m turning circle radius...

német cirkáloknal Yorcknal 36 fok, elotte utana 22,5 fok, ezekre teljesen felesleges, semmivel nem leszel elobbre, sot, 9-10 szinten felteheted rá a 15%-l lassab toronyforgas de 10% tuzsebesseg dolgot, azzal meg mindig rendben lesz expert marksman nelkul.

japán cirkálokra hasznos, kivéve a Mogami kis kaliber illetve a Myoko, mert azokra kotelezo az expert marksman...

amerikai cirkalo is jol jatszhato nelkule, asszem a Pensacola kis tornya amire hianyzik egyedul..

még egy aprosag, mit is jelent a 0,7 fok/sec ?

Yamato 72 sec - 2,5 fok /másodperc, helyett lesz 3,2 fok/másodperc, 56 secre fogja javítani
Myoko, 45 sec - 4 fok/sec - 38,2 secre javítja
Atago, 29 sec-rol 26 secre -javul... itt már nincs nagy jelentosege - korlatozott pontmennyiseg eseten el tom hasznosabban is kolteni...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Toweliee, bela455

Több
9 éve 6 napja #18666 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Kérdés
A tiszta égbolthoz, minimum 30 gépet és a csatában lévő repülők 50%-át kell leszedni. Nagy tierben nagyon nehéz összehozni, remélem ezen módosítanak majs

Több
9 éve 6 napja #18670 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Lajler írta: A tiszta égbolthoz, minimum 30 gépet és a csatában lévő repülők 50%-át kell leszedni. Nagy tierben nagyon nehéz összehozni, remélem ezen módosítanak majs

hát igen, 30 gép, az minimum 2 manuális támadás ha jól számolom B)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 napja - 9 éve 6 napja #18671 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

Lajler írta: A tiszta égbolthoz, minimum 30 gépet és a csatában lévő repülők 50%-át kell leszedni. Nagy tierben nagyon nehéz összehozni, remélem ezen módosítanak majs

Ha vissza lapozol látod az eredeti kérdést.Clevvel tier+2-ben 32 gépet lötem le persze két CV volt bent. És az egyik még reportolt is szerintem a mert csak 1 bomba találatot kaptam miközben egymás után lötem le a rajait,
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 napja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.