Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 napja #18913 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
üdv
az lenne egy kérdésem, h eme képen mit jelentenek ezek a számok, pl a lexingtonnál a 72, Roonnál a 6.0, Kagerónál a 20,0... feltettem az aslaint én is s gőzöm sincs ... :dry:
www.wows.hu/media/kunena/attachments/150...08_12.05.37-0110.jpg

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 napja #18915 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: üdv
az lenne egy kérdésem, h eme képen mit jelentenek ezek a számok, pl a lexingtonnál a 72, Roonnál a 6.0, Kagerónál a 20,0... feltettem az aslaint én is s gőzöm sincs ... :dry:
www.wows.hu/media/kunena/attachments/150...08_12.05.37-0110.jpg

72db repülö 6 ill20 km-es torpedo táv

Több
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #18958 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta: otosbol megvan a másodlagos pontosságának novelése, akkor felszerelésbol is felraktad a masodlagost ? ha igen, még mindig csak 6km, oda nagyon kellene a negyes skill...
raadásul a rossz négyest raktad fel, ha kijelolod a rajt, az +157 sebzes csak nalad...

ha a masikat teszed, akkor mind az 500 sebzesedet sokkal messzebbrol fogja leadni, biztos hogy az tobbet er, sokkal...

mellesleg a másodlagosra is :)

Izumonal tartok, oda rágyurok a másodlagosra, 10,6km már most a lőtáv, csak innen még nem találl el semmit.

Montananal nem biztos, hogy a 7km-s elvi lőtáv ha minden rajt van, megéri. lehet jobban jársz, ha inkább a tuzgyorsaságot noveled...

Üdv, ujra kérdésem lenne :lol:
Ezeket az adatokat honnan tudod, tudjátok ilyen pontosan? :whistle:
Igencsak érdekelne, ha tényleg meg lehet igy tervezni a légvédelmet, másodlagos fegyverzetet, megnézni a kölönféle felszerelések, skillek hatását... Nézegetem de egyelőre nem találom, melyik oldalon lehet effélét megtudni?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 napja leopardusz által.

Több
9 éve 23 órája #18960 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. Celzashoz visszaterve, en is probaltam a Crab-ot, de nem jott be. Sok celzast bemutato videot neztem , sajnos magyarul nincs. Kiveve Setax videojat- leggalabb is nem kaptam en. Azt szeretnem mekerdezni, hogy melyik kepernyo felbontasba legidealisabb a celzas. En a 16:9-et hasznalom. Ti melyiket?Vagy mit kellene? Meg csak 550 csatam van es csak a 6-os szinten jarok, csatahajokal jatszok tobbsebe es ott a celzas nagyon fontos.

Több
9 éve 23 órája - 9 éve 23 órája #18961 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

bela455 írta: Sziasztok. Celzashoz visszaterve, en is probaltam a Crab-ot, de nem jott be. Sok celzast bemutato videot neztem , sajnos magyarul nincs. Kiveve Setax videojat- leggalabb is nem kaptam en. Azt szeretnem mekerdezni, hogy melyik kepernyo felbontasba legidealisabb a celzas. En a 16:9-et hasznalom. Ti melyiket?Vagy mit kellene? Meg csak 550 csatam van es csak a 6-os szinten jarok, csatahajokal jatszok tobbsebe es ott a celzas nagyon fontos.

Ezt a témát én is felhoztam,nem is olyan régen.Igazából nem lettem okosabb.De azóta csak a gyári cél keresztet használom,több-kevesebb sikerrel.Még annyit,de lehet hogy ezt tudod:a mod packokban található célkeresztek nagy része full hd felbontáshoz van optimalizálva.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 23 órája James Onedin által.

Több
9 éve 23 órája #18962 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

bela455 írta: Sziasztok. Celzashoz visszaterve, en is probaltam a Crab-ot, de nem jott be. Sok celzast bemutato videot neztem , sajnos magyarul nincs. Kiveve Setax videojat- leggalabb is nem kaptam en. Azt szeretnem mekerdezni, hogy melyik kepernyo felbontasba legidealisabb a celzas. En a 16:9-et hasznalom. Ti melyiket?Vagy mit kellene? Meg csak 550 csatam van es csak a 6-os szinten jarok, csatahajokal jatszok tobbsebe es ott a celzas nagyon fontos.

Ezt a témát én is felhoztam,nem is olyan régen.Igazából nem lettem okosabb.De azóta csak a gyári cél keresztet használom,több-kevesebb sikerrel.Még annyit,de lehet hogy ezt tudod:a mod packokban található célkeresztek nagy része full hd felbontáshoz van optimalizálva.

Szia. Kosz a valaszodat. En is azt hasznalom , Aslain modpack exteded valtozatat...... hosszabb a celzosav annyi a kulobseg.

Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.