Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja #18539 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

CserZ írta:

SgtBala írta:

CserZ írta: Ha van két 7-esed menj mindkettővel és te döntsd el melyiket érzed jobban.

Nincs két hetesem, mindkettő ki van fejlesztve de eladtam. Csatahajózni nehéz csapat nélkül, csapat meg elvétve van csak :-( De most kedvem támadt újra BBzni és érdeklődtem volna a tapasztaltabbaktól, h szerintük, az ő szubjektív véleményük szerint melyiket érdemes és miért. Pl. "én japóval tolom, mert nagy a lőtáv" // "én amcsival, mert fordulékony" etc.

Átfogalmazom a kérdést, h közérthetőbb legyen: "Te melyik csatahajó ágat tolod és miért?"

Akkor velem tényleg nem sokra mész, mert mindkettőt viszem szép lassan :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: CserZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18545 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

CserZ írta: Nincs két hetesem, mindkettő ki van fejlesztve de eladtam. Csatahajózni nehéz csapat nélkül, csapat meg elvétve van csak :-( De most kedvem támadt újra BBzni és érdeklődtem volna a tapasztaltabbaktól, h szerintük, az ő szubjektív véleményük szerint melyiket érdemes és miért. Pl. "én japóval tolom, mert nagy a lőtáv" // "én amcsival, mert fordulékony" etc.

Átfogalmazom a kérdést, h közérthetőbb legyen: "Te melyik csatahajó ágat tolod és miért?"

mindkettőt tolom. Iowa jo, Izumo nem annyira, de utobbi meg stock, majd meglatjuk fullosan...

hetesig az amerikai lassabb, pancelozottabb, (coloradonak 50k hp, Nagatonak 65k, szerintem hasonlo modon birjak a pofont...) a japan gyorsabb, mobilabb, igazabol donto kulonbseg nincs koztuk...
amerikai hajoknak nagyon jo a legvedelmuk, ez hasznos, ritka a CV, ha van akkor zavaro.
ha valaszthat a CV hogy melyik csatahajot tamadja, akkor tuti nem az amit fogja.

cserebe japannak sokkal messzebb lo a masodlagos tuzersege, ez meg vicces poen tud lenni cirkalo/rombolo eseten... sokkal zavarobb lerohanni oket...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: CserZ

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18562 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Aslainban láttam olyan célzót, s talán itt is képen, h nem csak vizszintesen van meg vonal, hanem szögben is, 30 45 60nál. Ezek a ferde vonalak segitik a pontosabb célzást, bemérést a nem nulla meg 90 fokban haladó hajókon, észrevehetően jobb velük?Ergo érdemes feltenni? :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 7 hónapja #18565 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
én próbáltam a Krab 3-at, de nem jött be.
nekem amúgy se a szöggel van bajom (egy vonalat azért mindenki tud húzni képzeletben), hanem a távolsággal :)

Több
8 éve 7 hónapja #18605 Írta: cipo77
cipo77 válaszolt a következő témában: dublon vásárlás
Sziasztok!
2016.03.31.-én sms-ben vásároltam dublont de a mai napig nem kaptam meg tudna valaki segíteni mit tegyek?Az sms-ben kapott kódot is feltöltöttem.
Előre is köszi

Több
8 éve 7 hónapja #18606 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: dublon vásárlás

cipo77 írta: Sziasztok!
2016.03.31.-én sms-ben vásároltam dublont de a mai napig nem kaptam meg tudna valaki segíteni mit tegyek?Az sms-ben kapott kódot is feltöltöttem.
Előre is köszi

Írj a supportnak jobbat nem tudok.

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.