Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 2 hete #18514 Írta: CserZ
CserZ válaszolt a következő témában: Kérdés
Elkezdtem, 7esig jutottam majd kihagytam fél évet a játékból és már nem emlékszem, melyik milyen :-( Pénzem viszont csak az egyikre van, ezért kérném a hozzáértők segítségét...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #18516 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

CserZ írta: Elkezdtem, 7esig jutottam majd kihagytam fél évet a játékból és már nem emlékszem, melyik milyen :-( Pénzem viszont csak az egyikre van, ezért kérném a hozzáértők segítségét...

Aki az ami vonalat viszi, ő azt preferálja, aki a japánt ő meg azt. Ha van két 7-esed menj mindkettővel és te döntsd el melyiket érzed jobban. Lehet adatokat, tapasztalatokat sorolni, de amivel neked jobban megy nyilván az a jobb neked. De vannak itt nálam lényegesen nagyobb tapasztalattal bíró emberek várd meg az ő véleményüket is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: CserZ

Több
9 éve 2 hete #18531 Írta: Ladisz76
Ladisz76 válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy hasonló mod packot, mint a Jactoré honnan lehet letölteni?

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #18532 Írta: CserZ
CserZ válaszolt a következő témában: Kérdés

SgtBala írta:

CserZ írta: Ha van két 7-esed menj mindkettővel és te döntsd el melyiket érzed jobban.

Nincs két hetesem, mindkettő ki van fejlesztve de eladtam. Csatahajózni nehéz csapat nélkül, csapat meg elvétve van csak :-( De most kedvem támadt újra BBzni és érdeklődtem volna a tapasztaltabbaktól, h szerintük, az ő szubjektív véleményük szerint melyiket érdemes és miért. Pl. "én japóval tolom, mert nagy a lőtáv" // "én amcsival, mert fordulékony" etc.

Átfogalmazom a kérdést, h közérthetőbb legyen: "Te melyik csatahajó ágat tolod és miért?"

Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete CserZ által.

Több
9 éve 2 hete #18537 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szerintem az amcsi ág játszhatóbb viszont a japán ág végén ott a Yamato, ami azért na! :lol:
Az amerikaik közelharcban jók -jobb páncél és nagy távolságnál szinte nem találnak el semmit-. A japánok meg inkább háttérharcosok..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: CserZ

Több
9 éve 2 hete #18538 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés

Ladisz76 írta: Sziasztok. Valaki megtudná mondani, hogy hasonló mod packot, mint a Jactoré honnan lehet letölteni?

Aslain-ból össze tudod rakni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ladisz76

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.