Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #18101 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kb úgy 2 hónapja nem játszottam a WOWS-ot, Tegnap késő este elindítottam a játékot, ugye a frissítéssel kezdte, reggelre meg is csinálta. Indítanám, el is kezdi a játék betöltését, de jön a windows10 kis hibaüzenetes ablaka, hogy a program nem megfelelően működik és ezért a windows leállítja és megoldást keres, és majd értesít ha lesz (amit tudjuk hogy úgysem lesz)

Na most ez mi? Valami ötlet? A modok közül egyedül a magyarosítást használtam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #18108 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem is volt hasonló,( 1hónapig nem játszottam, frissítés) igaz nem win 10 -es hanem a 8-sal. Nekem játék közben fagyott ki és nem tudtam vele mit csinálni. Voltak modok és magyarosítás is. Mindent megpróbáltam res_mod/xy mapát is kitoröltem majd újra fétre hoztam, de semmi sem segített.
Csak az UNINSTAL és az újra telepítés. Modok vannak, magyarosítás nem és azóta jól megy a szekér.

Több
8 éve 8 hónapja #18214 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Urak.A játékban található alap célkereszt jó bárbilyen felbontáson???Mert nemrég itt az írta valaki hogy pl a mod packokban található csicsás célkeresztek csak full hd felbontásban jók.Szóval ha valaki tudja a választ ne tartsa magában.

Több
8 éve 8 hónapja #18215 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
az alapnak jónak kéne lennie, de a modoknál a többség csak 1080p-re van, 1-2 kivétel van csak, ahol 2-3 egyéb felbontásra még megcsinálták.
bár valaki írta korábban, hogy szerinte az alap beosztása is csak maxzoom -1 szinten helyes...
amióta átálltam 1080p-re (kicsit nagyobb venti zajjal kísérve) mintha jó lenne az max zoomon is. de már én se tudom :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 8 hónapja #18216 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: az alapnak jónak kéne lennie, de a modoknál a többség csak 1080p-re van, 1-2 kivétel van csak, ahol 2-3 egyéb felbontásra még megcsinálták.
bár valaki írta korábban, hogy szerinte az alap beosztása is csak maxzoom -1 szinten helyes...
amióta átálltam 1080p-re (kicsit nagyobb venti zajjal kísérve) mintha jó lenne az max zoomon is. de már én se tudom :)

Más játékosok véleményét is szívesen várom.Néha akkora melléket lövök mint egy ház.Ezért fordult meg a fejemben a dolog.Lehet hogy az alap is csak egy adott felbontáshoz van optimalizálva???

Több
8 éve 8 hónapja #18225 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én módoltat használok, de 1377-es felbontás mellett használom, de max zoomban oldalra 7-7 egységnyit lehet látni (green lemont használom)

Valaki használ sound módot (pl aslan packból)? A kancolle-t használnám, de mióta átvariálták a hangokat asszem 5.3-ban, azóta nem működik O.o
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.