Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17928 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés

Toroco írta: Hali!

Letöltöttem most a magyar modot, de nem működik. bemásoltam a rar tartalmát a leírt mappába és ugyan úgy angol minden. próbáltam már más modot is de egyik sem működött. Kell valami mást is csinálni, vagy beállítani a játékban?

Csomagold ki,

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17935 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Valaki tudja hol lehet az autokormányt kikapcsolni?Halálra boszant hogy nem azt csinálja amit én akarok.

Egy legördülőmenüt keress, amiben on-off-only in binucular view a lehetőségek hármasa a beállításokban, valamelyik fülön...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja ledgeri által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17940 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

vcsaba1968 írta: Valaki tudja hol lehet az autokormányt kikapcsolni?Halálra boszant hogy nem azt csinálja amit én akarok.

Egy legördülőmenüt keress, amiben on-off-only in binucular view a lehetőségek hármasa a beállításokban, valamelyik fülön...

Megvan köszi ép csak a szememet nem szurta ki :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 8 hónapja #17961 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Neutra írta:

Tettigonia írta: Sziasztok!

2. Melyik hajóosztályt ajánljátok kezdőknek? Melyik nemzetet?
Megvannak a tier 1-2 hajók. és 3 prémium hajóm van. Az amerikai amit a beta tesztelésért kaptunk, a Yubari, amit megvettem a játéklehetőségért, és az Ishizuchi amit akciós áron meg tudtam venni doubloonért.

Nincs annyi időm, hogy minden nemzet minden ágának nekiálljak.
Pl. KV-1 ha tankos példát kell hozni.

Előre is köszönöm a javaslatokat!

német 5-ös cirkáló, japán 4-es cirkáló is jó kis köröket tud viszonylag egyszerűen.

cirkáló mint KV-1 ? :D

szerintem tanuljad meg az alapokat, oda meg nem papír hajó való, német gyalázatos, nem jutsz tul a negyesen, orokre letorlod a jatekot :) + a 15km-re lövöldözés se feltétlen kezdonek valo...

Kuma már jobb, de a Phoenix ami negyes cirkalo szerintem veri, es elotte a St.Luis, utana az Omaha/Cleve, viszonylag kezdobarat technologia ami a cirkalokat illeti...

kezdeni viszont szerintem jobb nagy vassal, ami tuleli a hibakat, legalabbis kicsit tovabb tuleli :)

csatahajokat javaslom egészen hetesig, abbol is inkabb az amerikai vonalat, ott nem tudsz hibazni, a gyors hajókkal mindig az van, hogy előremész és mire rájossz hogy hiba volt, már nincs visszaút...

Több
8 éve 8 hónapja #17973 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Kérdés
A kapitányok nevei valahogyan átírhatóak?

Több
8 éve 8 hónapja #17975 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

Andrej72 írta: A kapitányok nevei valahogyan átírhatóak?

Tudtommal nem. Viszont van olyan mod ami (szerencsére:P) kikapcsolja a mangás kapitányok portréjait és a hajók cirkuszi festését :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.384 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.