Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18298 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés
A tegnapi célkereszt témámat folytatva,most visszább vettem a felbontást a játékban,és úgy tűnik mintha teljesen máshová esnének a számok.Akkor hogy is van ez???Vagy csak képzelem???De ha pl a kép arányt változtatom,pl 4:3,5:4,16:9 stb között akkor is látom hogy a hátteret összehúzza vagy tágítja stb.Szerintem ez nagy távolságban már nagyban befolyásolja a pontosságot...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja James Onedin által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18302 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
ez egy fontos téma, jó lenne tisztába tenni.
"csak" a célzásunk múlik rajta :)
nyilván ha a szálkereszten lévő számbeosztások megváltoznak a felbontás változtatásával, mondjuk 10km helyett már csak 7 látszik a képernyőn, akkor az nem jó, hiszen a hajó ugyanott látszik felbontástól függetlenül.
tehát a szálkereszt kép file-nak annyi verziója kéne legyen, ahány felbontás van.
az aslain-nál van pár mod, ahol feltüntetik, hogy 720p, 1080p-hez.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
8 éve 7 hónapja #18303 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
"In binocular view horizontal "sight leaf" has been extended."

a patch szerintem kibővíti, hogy nagyobb felbontáson akár 20km-es rovátka is lesz.

Több
8 éve 7 hónapja #18304 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: ez egy fontos téma, jó lenne tisztába tenni.
nyilván ha a szálkereszten lévő számbeosztások megváltoznak a felbontás változtatásával, mondjuk 10km helyett már csak 7 látszik a képernyőn, akkor az nem jó, hiszen a hajó ugyanott látszik felbontástól függetlenül.
tehát a szálkereszt kép file-nak annyi verziója kéne legyen, ahány felbontás van.

Ezért hoztam fel,mert szerintem a gyári is eltolódik felbontástól függően,de lehet hogx csak képzelem.És egyenlőre csak magammal vitatkozom,és te próbálsz segíteni. :)

Több
8 éve 7 hónapja #18306 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezen én is elmélkedtem már, igaz érdemben nem tudok hozzátenni semmit nem vagyok egy cyber guru :)

Több
8 éve 7 hónapja #18311 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

James Onedin írta:

BigaC írta: ez egy fontos téma, jó lenne tisztába tenni.

Ezért hoztam fel,mert szerintem a gyári is eltolódik felbontástól függően,de lehet hogx csak képzelem.És egyenlőre csak magammal vitatkozom,és te próbálsz segíteni. :)

Szerintem eltolódik. De ha akarod nekifutok egy full HD monitorral a 720p helyett aztán kiderül megy-e a csípőből tüzelés ott is. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.