- Köszönetek: 153
SgtBala írta: Egy gyors kérdésem lenne a hajóstársadalomhoz: A foglalási és a védelmi pontokat hogyan számolja a rendszer? Mert minden statisztikai oldalon (a Wows oldalán is a játékos profilnál) mindkét értékem 0, pedig nem egyszer foglaltam már illetve védtem bázist.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Tettigonia írta: Sziasztok!
Én újrakezdő vagyok, a betaban kezdtem játszani, majd a nyílt játék reset-je után visszatértem tankozni. Akkor nem volt kedvem nulláról fejleszteni. Most visszatértem, és már több nemzet is van azóta. Olvasgatom a fórumot, és remélhetőleg tudtok válaszolni a kérdéseimre:
1. Mennyire stabil a játék? A Co-op battle-ben kezdtem gyakorolni, de tegnap megint lefagyott a játék csata közben. Nem is volt kedvem újraindítani. inkább tankoztam.
Ti is tapasztaltok ilyet? Csak a frissítést szedtem le, mod-ok nélkül játszom.
2. Melyik hajóosztályt ajánljátok kezdőknek? Melyik nemzetet?
Megvannak a tier 1-2 hajók. és 3 prémium hajóm van. Az amerikai amit a beta tesztelésért kaptunk, a Yubari, amit megvettem a játéklehetőségért, és az Ishizuchi amit akciós áron meg tudtam venni doubloonért.
Nincs annyi időm, hogy minden nemzet minden ágának nekiálljak. Melyik ágon érdemes elkezdeni? Hordozót egyelőre kihagynám. A csatahajók a cirkálókra és a rombolók közül nem tudom melyik a kezdőknek való. Olyat szeretnék, amivel jó eredményeket kezdőként is el lehet érni.
Pl. KV-1 ha tankos példát kell hozni.
Van tech tree itt a wows oldalon? Jó lenne megnézegetni a kliensen kívül az egyes hajók paramétereit Vagy van tanks.gg-hez hasonló adatbázis a hajókra is?
Milyen tier-ig érdemes fejleszteni? Itt is célszerű tier 5 környékén megállni?
Előre is köszönöm a javaslatokat!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.