Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #17848 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

SgtBala írta: Egy gyors kérdésem lenne a hajóstársadalomhoz: A foglalási és a védelmi pontokat hogyan számolja a rendszer? Mert minden statisztikai oldalon (a Wows oldalán is a játékos profilnál) mindkét értékem 0, pedig nem egyszer foglaltam már illetve védtem bázist.

Ez jó kérdés :)
Kiegészíteném azzal: hogyan számol a játék credit és xp szerzést? Számít a tier? Számít pl. hogy AP vagy He vagy fire / flood dmg? stbstb :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17850 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
A tier biztos számit ha nagyob mint te a kilövéséért töbet adhat. A foglalásra elvben fix xp oszt szét ha egyedül vagy akor mindet te kapod.A legtöbet a visszafoglalásért ad.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

• Tettigonia
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17882 Írta: Tettigonia
Tettigonia válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!

Én újrakezdő vagyok, a betaban kezdtem játszani, majd a nyílt játék reset-je után visszatértem tankozni. Akkor nem volt kedvem nulláról fejleszteni. Most visszatértem, és már több nemzet is van azóta. Olvasgatom a fórumot, és remélhetőleg tudtok válaszolni a kérdéseimre:
1. Mennyire stabil a játék? A Co-op battle-ben kezdtem gyakorolni, de tegnap megint lefagyott a játék csata közben. Nem is volt kedvem újraindítani. inkább tankoztam.
Ti is tapasztaltok ilyet? Csak a frissítést szedtem le, mod-ok nélkül játszom.

2. Melyik hajóosztályt ajánljátok kezdőknek? Melyik nemzetet?
Megvannak a tier 1-2 hajók. és 3 prémium hajóm van. Az amerikai amit a beta tesztelésért kaptunk, a Yubari, amit megvettem a játéklehetőségért, és az Ishizuchi amit akciós áron meg tudtam venni doubloonért.

Nincs annyi időm, hogy minden nemzet minden ágának nekiálljak. Melyik ágon érdemes elkezdeni? Hordozót egyelőre kihagynám. A csatahajók a cirkálókra és a rombolók közül nem tudom melyik a kezdőknek való. Olyat szeretnék, amivel jó eredményeket kezdőként is el lehet érni.
Pl. KV-1 ha tankos példát kell hozni.

Van tech tree itt a wows oldalon? Jó lenne megnézegetni a kliensen kívül az egyes hajók paramétereit Vagy van tanks.gg-hez hasonló adatbázis a hajókra is?

Milyen tier-ig érdemes fejleszteni? Itt is célszerű tier 5 környékén megállni?

Előre is köszönöm a javaslatokat!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Tettigonia által.

Több
8 éve 8 hónapja #17883 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Kérdés

Tettigonia írta: Sziasztok!

Én újrakezdő vagyok, a betaban kezdtem játszani, majd a nyílt játék reset-je után visszatértem tankozni. Akkor nem volt kedvem nulláról fejleszteni. Most visszatértem, és már több nemzet is van azóta. Olvasgatom a fórumot, és remélhetőleg tudtok válaszolni a kérdéseimre:
1. Mennyire stabil a játék? A Co-op battle-ben kezdtem gyakorolni, de tegnap megint lefagyott a játék csata közben. Nem is volt kedvem újraindítani. inkább tankoztam.
Ti is tapasztaltok ilyet? Csak a frissítést szedtem le, mod-ok nélkül játszom.

2. Melyik hajóosztályt ajánljátok kezdőknek? Melyik nemzetet?
Megvannak a tier 1-2 hajók. és 3 prémium hajóm van. Az amerikai amit a beta tesztelésért kaptunk, a Yubari, amit megvettem a játéklehetőségért, és az Ishizuchi amit akciós áron meg tudtam venni doubloonért.

Nincs annyi időm, hogy minden nemzet minden ágának nekiálljak. Melyik ágon érdemes elkezdeni? Hordozót egyelőre kihagynám. A csatahajók a cirkálókra és a rombolók közül nem tudom melyik a kezdőknek való. Olyat szeretnék, amivel jó eredményeket kezdőként is el lehet érni.
Pl. KV-1 ha tankos példát kell hozni.

Van tech tree itt a wows oldalon? Jó lenne megnézegetni a kliensen kívül az egyes hajók paramétereit Vagy van tanks.gg-hez hasonló adatbázis a hajókra is?

Milyen tier-ig érdemes fejleszteni? Itt is célszerű tier 5 környékén megállni?

Előre is köszönöm a javaslatokat!

Én egy hónapja kezdtem újra játszani Béta óta. Szerint stabil a játék, a tegnapi problémák a patch miatti verzióváltás számlájára írhatók szerintem. Mivel itt az új orosz ág én javasolnám neked a cirkálókat. ha nem vonz a top-tier játék, akkor német 5-ös cirkáló, japán 4-es cirkáló is jó kis köröket tud viszonylag egyszerűen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17921 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Valaki tudja hol lehet az autokormányt kikapcsolni?Halálra boszant hogy nem azt csinálja amit én akarok.

Több
8 éve 8 hónapja #17925 Írta: Toroco
Toroco válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali!

Letöltöttem most a magyar modot, de nem működik. bemásoltam a rar tartalmát a leírt mappába és ugyan úgy angol minden. próbáltam már más modot is de egyik sem működött. Kell valami mást is csinálni, vagy beállítani a játékban?

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.